Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 липня 2018, 8:28

Нацрегулятор розробив порядок ведення реєстру оцінювачів

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку затвердила проект порядку ведення реєстру оцінювачів, які можуть проводити незалежну оцінку у випадках, встановлених законодавством про цінні папери та акціонерні товариства. Про це йдеться в повідомленні комісії.

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку затвердила проект порядку ведення реєстру оцінювачів, які можуть проводити незалежну оцінку у випадках, встановлених законодавством про цінні папери та акціонерні товариства.
Фото: ukrinform.ua

Законодавством визначено, що НКЦПФР уповноважена вести реєстр оцінювачів, які проводять незалежну оцінку та застосовувати вимоги до суб'єктів оціночної діяльності.

Що нового: Комісія розробила проект документа, яким визначено перелік вимог до суб'єктів оціночної діяльності та оцінювачів, які можуть проводити незалежну оцінку об'єктів і будуть включені в реєстр.

  • Реєстр буде розміщений на сайті комісії.
  • У розробленому проекті регулятором передбачені вимоги до кваліфікації, професійного досвіду, ділової репутації та етики оцінювачів, який повинен підняти стандарти і якість оцінки.

Проект рішення буде опубліковано на сайті комісії для ознайомлення і надання зауважень та пропозицій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися