Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2018, 16:42

lifecell запустив нові послуги для бізнесу

Один з найбільших мобільних операторів — lifecell запустив нові послуги для корпоративних клієнтів. Про це повідомила прес-служба компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Один з найбільших мобільних операторів — lifecell запустив нові послуги для корпоративних клієнтів.
Фото: capital.ua

Серед нових послуг: Хмарне сховище для бізнесу — для роботи з файлами, і Безпека даних в хмарі — для резервного копіювання даних з пристроїв з дата-центрами у Франкфурті (Німеччина).

«Хмарне сховище для бізнесу — це сервіс, який гарантує безпечний доступ до файлів з мобільних пристроїв і робочих комп'ютерів. Користувачі можуть завантажувати і синхронізувати файли для індивідуального або спільного використання, надавати загальний доступ з правом перегляду або редагування файлів», — зазначив оператор.

Крім того, наголошується, що сервіс також має широкий перелік адміністративних функцій і налаштувань, такі як дизайн інтерфейсу, дозволені типи файлів, термін зберігання та інше. Вся інформація доступна в будь-який час з будь-якої точки світу.

Також послуга гарантує відновлення важливої ​​інформації при пошкодженні або втраті пристрою або під час хакерської атаки.

Дані з фізичних і віртуальних серверів, ПК, смартфонів, веб-сайтів копіюються у хмару і шифруються алгоритмами AES 128/192/256. Додатково функція Active Protection захищає від програм-вимагачів, таких як Petya, WannaCry, Osiris.

Вартість для послуги Безпека даних в хмарі складає: 1 ГБ резервного копіювання 5,68 грн/міс., резервне копіювання веб-сайту 83,52 грн/міс., аварійне відновлення (сховище) 11,69 грн/міс. за 1 ГБ, аварійне відновлення (віртуальна машина — за годину роботи одного обчислювального поинта) — 1,67 грн; IP адреса для віртуальної машини — 170 грн/міс.

Протягом одного місяця корпоративні клієнти lifecell можуть безкоштовно тестувати послуги без обмеження функціонала.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися