Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2018, 12:05

«Антонов» візьметься за виробництво дронів

Державне підприємство «Антонов» планує налагодити лінію серійного виробництва безпілотних літальних апаратів на базі своїх виробничих потужностей. Про це йдеться в повідомленні «Укроборонпром».

Державне підприємство «Антонов» планує налагодити лінію серійного виробництва безпілотних літальних апаратів на базі своїх виробничих потужностей.
Фото: military-informant.com

В ході міжнародного аерокосмічного салону Farnborough Airshow-2018 ДП «Антонов» і компанія AIR-ION Technologies SA підписали меморандум щодо налагодження партнерства з розробки, випробувань, сертифікації та серійного виробництва гібридних і електричних безпілотних літальних апаратів для виконання різних цивільних і військових завдань.

Що це дасть: Заплановано виробництво чотирьох типів безпілотних літальних апаратів з максимальною злітною вагою 1,5 тонни і крейсерською швидкістю 185 км/год.

ДП «Антонов» братиме участь в розробці планера цих літальних апаратів, виготовленні дослідних зразків, проведенні їх випробувань, а в перспективі на виробничих потужностях планується налагодити лінію серійного виробництва безпілотних літальних апаратів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися