Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 липня 2018, 15:05

Відомий фінансист Богдан Терзі: історія створення компанії Finsiter

Богдан Терзі – всебічно розвинена особистість. Про його чималі досягнення не раз уже писали провідні видання країни. Ця людина досягла успіху в багатьох сферах, і не припиняє сміливо підкорювати нові вершини, щоразу з легкістю здійснюючи свої амбітні плани. Богдан – незалежний фінансовий аналітик, бізнес-консультант і успішний трейдер, який веде свій власний блог і ділиться в ньому досвідом з усіма охочими навчитися отримувати пасивний дохід за допомогою інвестицій або торгів на фінансових ринках.

Богдан Терзі. Відгуки про компанію Фінсайтер

У списку його успішних проектів виявилася і компанія Finsiter, яка займається навчальними курсами для трейдерів.

Finsiter від Богдана Терзі: ретельно продумані методики і схеми з кожного охочого зроблять процвітаючого трейдера

Керівник компанії, Сергій Шевчук, розповів, що основною метою Богдана було створити організацію, яка буде представляти собою єдиний центр навчання трейдерів торгівлі на фінансових ринках із застосуванням новітніх розробок і методик.

Богдан Терзі, як досвідчений трейдер і фінансист, ретельно проаналізував напрацювання торгових стратегій Ларрі Вільямса, Пітера Лінча, Уоррена Баффета, взяв з них найважливіше і вклав це в основу навчальних курсів.

Богдан Терзі. Відгуки про компанію Фінсайтер

Сьогодні всі ресурси переповнені інформацією про пасивному заробіток, і починаючому фахівцеві, або просто будь-якому охочому, буде дуже легко в ній загубитися, оскільки вони не володіють умінням виділяти найважливіше з океану непотрібних і незрозумілих фактів. Богдан Терзі, в свою чергу, досяг головної мети, яку і переслідує компанія Finsiter – подавати клієнтам тільки найбільш достовірну, найкращу і кориснішу інформацію в доступному вигляді.

Провідні фахівці, в тому числі і сам Богдан, регулярно проводять висококласні тренінги, лекції та семінари, на яких слухачі не тільки отримують теоретичний матеріал, але ще мають можливість застосувати свої знання на практиці, торгуючи на фінансових ринках з реальними коштами.

Finsiter об'єднує світ

Окремо директор компанії висловив подяку її творцеві за те, що Finsiter надає можливість навчання трейдингу не тільки українцям, але будь-яким іншим бажаючим з усіх куточків світу. Курси можна проходити як в режимі офлайн, так і дистанційно, що значно збільшує цільову аудиторію.

Викладачі компанії – справжні професіонали своєї справи, яких Богдан Терзі разом з Сергієм Шевчуком відбирали особисто. Лектори регулярно поповнюють свій багаж знань, постійно підвищуючи свою кваліфікацію і розвиваючись в сфері фінансів і бізнесу.

Finsiter (Фінсайтер). Відгуки: Богдан Терзі - фінансист.

Завдяки чітким планом Богдана і його грамотному підходу до справи, в штат Finsiter вдалося залучити практикуючих трейдерів, які не тільки раді ділитися секретами про пасивному заробіток, але ще і володіють такими мовами як арабська, французька, англійська та багато інших. Це, безумовно, виводить компанію на ще більш високий рівень, таким чином об'єднуючи все нації світу. За весь час роботи організації сертифікати міжнародного зразка про проходження курсів для трейдерів отримали десятки людей з різних країн.

Finsiter – це вдалий проект від Богдана Терзі, який успішно функціонує з 2007 року і надає всім бажаючим можливість швидко і легко навчитися мистецтву заробітку на фінансових ринках і примножувати свій капітал без особливих зусиль.

Джерело: Мінфін