Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 липня 2018, 14:22

Вибір фотостудії з повним комплексом послуг

Професійні фотографи та новачки часто стикаються з необхідністю пошуку локації для проведення зйомки, яка б відповідала технічним і естетичним вимогам, мала зручне розташування, і була оснащена всім необхідним. Не всі можуть дозволити собі придбати власну фотостудію, оскільки придбання і обладнання такого приміщення потребують великих витрат. На щастя, можна орендувати готову фотостудію Lightfield.ua з повним комплексом послуг на будь-який потрібний для зйомки час.

Що пропонує клієнтам студія Lightfield

Фотостудія Lightfield.ua — це обладнане всім необхідним просторе приміщення, розділене на зони з можливістю їх об'єднання в єдиний простір, де зручно проводити портретні, рекламні та інші зйомки. Можна орендувати приміщення на одну або кілька годин, або ж організувати тривалу роботу на кілька днів або навіть на кілька тижнів. Тут є все, що може знадобитися для проведення професійного фотографування будь-якої тематики та типу. Студія пропонує не тільки комфортні приміщення для проведення фотосесій, а й професійне обладнання для фотографів, виставлене світло, реквізит і багато іншого. Тут також можна скористатися послугами професійного фотографа, який організовує і проведе фотозйомку будь-якого типу на базі приміщень фотостудії або на виїзді (наприклад, зйомка на природі, фотосесії на різних заходах і т.д.).

Чому варто скористатися послугами Lightfield

Клієнти фотостудії Lightfield отримують не просто готові приміщення для фотозйомки з уже створеним інтер'єром і реквізитом, а повний комплекс послуг, необхідних для зручної організації та проведення фотосесії будь-якого масштабу. На базі студії можна проводити як невеликі портретні зйомки, так і глобальну роботу з проведення комерційних фотосесій, зйомці реклами та багато іншого. Багато фотографів прийшли до висновку, що користуватися послугами подібних фотостудій набагато вигідніше, ніж обзаводитися власними студіями. По-перше, це пов'язано з аспектом економічної доцільності: придбання приміщення і професійного обладнання для зйомок у власність обходиться в значну суму, яку потім доведеться довго окупати. Тим часом оренда фотостудії не вимагає великих витрат і дозволяє заробити відразу ж на різниці між вартістю роботи, озвученої замовнику, і платою за оренду приміщення, обладнання та реквізиту. По-друге, фотографи — творчі люди, багато з яких просто не люблять займатися технічними та організаційними питаннями, вважаючи за краще сконцентруватися на самому творчому процесі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися