Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2018, 13:42

«We Care»: співробітники банку придбали обладнання для інституту серцево-судинної хірургії імeні М. М. Амосова

Співробітники Креді Агріколь Банку придбали медичне обладнання для Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М. М. Амосова. Під час корпоративного велопробігу 16 червня співробітники банку зібрали 35 тис. грн, за які було куплено фетальний монітор. Цей пристрій необхідний для спостереження вагітності, він дозволяє слідкувати за серцевими скороченнями плоду та матері, моніторити артеріальний тиск та сатурацію крові.

3 липня медичне обладнання було передане до інституту. Проект реалізовано за підтримки фонду «Твоя опора» — постійного партнера соціальних ініціатив банку.

«Ми у фонді «Твоя опора» завжди віримо в найкраще. І саме це з нами трапляється. Співробітники Креді Агріколь Банку самостійно і з власної ініціативи зібрали гроші для купівлі фетального монітора. Для інституту — це найкращий подарунок. Адже саме завдяки цьому невеликому і простому, на перший погляд, обладнанню лікарі зможуть зберігати найцінніше – дитяче життя. Саме цей апарат дозволяє контролювати і відстежувати життєві показники навіть під час складних операцій. У тих випадках, коли майбутня мама або дитина мають важкі вади серця, потребують особливого нагляду чи хірургічного втручання. Бажання бути корисним – те, що робить великий бізнес свідомим і потрібним суспільству. І саме така усвідомленість спонукала співробітників банку зібрати гроші на цей апарат. Ми безмежно вдячні їм», — коментує проект Валерія Татарчук, голова благодійного фонду «Твоя опора».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися