Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 липня 2018, 12:54

Альтернатива смартфону: LG запатентувала стилус з гнучким екраном, що скручується

Компанія LG запатентувала розумний стилус з гнучким екраном, який в майбутньому зможе повністю замінити смартфон. Стилус оснащений LTE-модулем, мікрофоном, динаміком, камерою, сканером відбитків пальців і т.д., пише ITC.

Компанія LG запатентувала розумний стилус з гнучким екраном, який в майбутньому зможе повністю замінити смартфон.
Фото: itc.ua

Також в переліку особливостей типовий набір компонентів для смартфона, включаючи гіроскоп, компас, датчики наближення, тиску і навіть сканер, що відслідковує рухи очей користувача.

У зібраному стані цей стилус виглядає як звичайний аксесуар для смартфона — з його допомогою можна малювати на екранах смартфонів і планшетів, а також оцифровувати рукописний текст прямо під час написання тексту.

Практично по всій довжині стилуса LG проходить тонкий вузький екран, на який виводяться повідомлення від смартфонів, планшетів та інших розумних пристроїв, включаючи мультимедійні системи автомобілів, до яких можна підключитися по бездротовому каналу.

Якщо ж користувач хоче отримати дисплей більшої діагоналі, він просто витягує з стилуса гнучкий екран, скручений всередині корпусу ручки.

Судячи з ілюстрацій, стилус LG працює під управлінням повноцінної мобільної ОС, а значить може запускати всі необхідні користувачу програми та ігри, переглядати фотографії і відео, спілкуватися з друзями і т.д.

Блок-схема компонентів вказує навіть на наявність модуля стільникового зв'язку, тобто такий пристрій дійсно зможе замінити смартфон, а не виконувати роль просунутого аксесуара.

Коментарі - 1

+
0
Maleficarum
Maleficarum
7 липня 2018, 13:11
#
«Альтернатива смартфону: LG запатентовала стилус с гибким скручивающимся экраном» Соглашусь Альтернатива действительно- бомба. По желанию пользователя регулировать размеры девайса.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися