Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2018, 15:04

Google Pay став доступний держателям карток Mastercard від банку «Південний»

Банк «Південний» відкриває для своїх клієнтів – держателів карток Mastercard можливість розраховуватись за допомогою смартфона і мобільного NFC-гаманця Google Pay.

Оплата телефоном з додатком Google Pay доступна для власників Android-смартфонів з операційною системою Android 5.0 і вище, що підтримують технологію NFC. Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити додаток Google Pay з Google Play, зареєструвати свій обліковий запис та додати до нього дані карток Mastercard від банку «Південний». Для оплати з додатком Google Pay потрібно розблокувати телефон, ввівши графічний ключ, цифровий код, або ж розблокувати пристрій за допомогою відбитка пальця, і піднести його до безконтактного терміналу.

«Безконтактні оплати смартфоном стають все доступнішими та популярними в нашій країні. Вже майже всі платіжні термінали в Україні приймають безконтактні оплати. Смартфоном можна спокійно розрахуватися у громадському транспорті, кафе, ресторанах, супермаркетах, на заправках та в інших місцях. Ми прагнемо заохотити наших клієнтів користуватися новою технологією, зручною та безпечною, зацікавивши їх приємними призами та бонусами», – зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Семейнов.

З нагоди запуску сервісу для клієнтів Банк «Південний» підготував спеціальні пропозиції та розіграш винагород. З 2 липня до 30 вересня 2018 року клієнти – держателі карток Mastercard, які зареєструються у Програмі винагород Mastercard та оплатять смартфоном покупку на суму понад 50 грн, зможуть долучитись до розіграшу 13 камер GoPro HERO6. Клієнти також отримають гарантоване поповнення мобільного рахунку на суму 50 гривень за першу покупку з карткою Mastercard від банку «Південний» за допомогою додатка Google Pay та втричі більше балів у програмі винагород Mastercard у період акції. Більше деталей про акції – за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися