Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 червня 2018, 17:20

Автомобільний рекорд Креді Агріколь Банку. Лідер ринку видав 1 млрд грн кредитів на авто

За майже 6 місяців 2018 року Креді Агріколь Банк видав 1 млрд грн кредитів на авто, перевершивши свій власний минулорічний рекорд та вкотре підтвердивши лідерські позиції на ринку автокредитування. У 2017 році досягти аналогічної суми виданих автокредитів банку вдалося у липні.

З цієї нагоди Креді Агріколь Банк продовжує добру традицію віддячувати своїм клієнтам за довіру та лояльність. Тож клієнт, позика якого стала «мільярдною» у портфелі Креді Агріколь Банку у 2018 році, отримав спеціальний подарунок від банку – 1 тонну пального.

Власником запасу «Пального на рік» у вигляді 1000 літрів бензину став Костянчук Олександр Петрович, який оформив кредитний договір 18 червня 2018 року на автомобіль Nissan Juke у салоні «Ніко Автоальянс». Саме це авто подарувало щасливому власнику запас палива на цілий рік.

«Креді Агріколь Банк цінує вибір своїх клієнтів та докладає усіх зусиль, щоб їхня співпраця з банком була взаємовигідною та тривалою. Наш банк – визнаний лідер на ринку автокредитування України, тому ми прагнемо відповідати цьому статусу, пропонуючи найкращі умови продуктів та найвищий рівень послуг нашим клієнтам. Сьогодні ми знову святкуємо 1 млрд виданих кредитів і ми пишаємося довірою наших клієнтів», — коментує Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.

Провідні позиції банку у сфері автокредитування – результат тривалої роботи у цьому напрямі. Ще у 2007 році саме Креді Агріколь Банк став одним із перших банків на українському ринку, що почав активно розвивати автокредитування фізичних осіб. Протягом кількох останніх років банк стійко утримує лідерські позиції у цій сфері, займаючи 40% українського ринку. Це підтверджують численні нагороди у номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів, понад 50 тисяч задоволених клієнтів, партнерство із понад 400 автосалонами та провідними автовиробниками.

«Стабільно досягати таких рекордних показників Креді Агріколь Банку вдається завдяки комплексному підходу: досвідчена команда, що добре орієнтується на ринку, прозорі умови кредитування, простота, якість та безпечність продукту, вигідні процентні ставки, незмінні протягом всього терміну використання кредиту, а також довготривала налагоджена співпраця з автодилерами», — коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.

Система менеджменту якості автомобільного кредитування Креді Агріколь Банку забезпечена на рівні, який відповідає міжнародному стандарту, що підтверджується сертифікатом відповідності стандарту ISO 9001:2015 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Зазначимо, Креді Агріколь – єдиний в Україні банк, який має такий сертифікат, тому може гарантувати клієнтам прозорість послуги.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися