Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 червня 2018, 14:24

VISA відзначила досягнення банку «Південний» у розвитку цифрової стратегії

14 червня 2018 року банк «Південний» був відзначений дипломом за розвиток цифрової стратегії та запуск Google Pay. Під час щорічного форуму платіжної системи VISA в Києві пройшла церемонія нагородження представників банку.

Підтримуючи прагнення клієнтів банку використовувати новітні технології оплати, банк одним із перших в Україні підключився до Google Pay. Починаючи з лютого 2018 року клієнти банку «Південний» успішно користуються всіма перевагами оплати за технологією NFC в мобільному цифровому гаманці Google Pay на базі операційної системи Android. Також у січні команда банку разом із VISA розробила свій мобільний цифровий гаманець Tap for Pay. Технологія безконтактних платежів за допомогою смартфона дає можливість держателям платіжних карток здійснювати оплату своїх покупок у всьому світі, навіть не беручи картку до рук. Команда банку не зупиняється на досягнутому, працює над удосконаленням цифрових сервісів та готується реалізувати сервіс Apple Pay для своїх клієнтів.

«Визнання досягнень нашого банку в розвитку цифрової стратегії та запуск Google Pay є результатом системної діяльності нашої команди та компанії VISA. Спільно з партнерами ми постійно працюємо над удосконаленням наших онлайн-сервісів, впровадженням інноваційних технологій та задоволенням потреб наших клієнтів у сучасних банківських продуктах високої якості. Так, вже у липні клієнти банку зможуть додати до мобільного гаманця Google Pay абсолютно всі свої картки», — прокоментував факт отримання нагороди Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

Більш детальну інформацію стосовно порядку реєстрації та користування платіжним гаманцем Google Pay можна отримати за посиланням, а також стосовно користування платіжним гаманцем Tap for Pay – за іншим посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися