Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2018, 14:58

Криптовалюта, майнінг, бізнес або халява

Дайджест п'ятничних івентів минулого тижня поповнився подією, яка, так чи інакше зміцнила крипто-спільнота розвитком інфраструктури реальних місць для відвідування і розширення своїх знань в стрімко зростаючому з кожною хвилиною світі крипто-індустрії!

Міжнародна компанія «C1k» і її підрозділ в Україні «C1k» Mining вивели в крипто-маси вільний виставковий простір, є у вільному доступі до відвідування для жителів і гостей міста Київ, з цього дня і щодня. Поки єдиний в своєму роді виставковий mining зал став ще одним місцем на карті Києва, яке націлене на зміцнення крипто-спільноти. Ми зв'язалися з прес-службою «C1k» Crypto Finance Club і задали ряд цікавих питань, щодо всієї індустрії криптовалюти.

Кореспондент: — Хотілося б привітати вас з відкриттям виставкового залу майнінгу в місті Київ.

«C1k» прес-секретар: — Спасибі вам велике

Кореспондент: — Скажіть, а чому ви говорите про перший виставковий зал майнінга в Україні, так гордо називаючи його «Першим»?

«C1k» прес-секретар: — Найважливіше, що до сьогоднішнього дня у вільному доступі подивитися на актуальні види обладнання можна було б тільки при покупці цього обладнання в закритих офісах місцевих інтернет магазинів. Ми ж пішли іншим шляхом, відкривши в Києві спеціалізований виставковий зал.

Кореспондент: — Яка мета виставкового залу з майнінгу? Це продаж обладнання?

«C1k» прес-секретар: — Як би дивно це не звучало — НІ! Головна мета — це зміцнення крипто-спільноти, усунення непорозумінь у напрямку майнінг. Нашою основною метою є розширення крипто-спільноти, адже чим більше наше співтовариство, тим інтенсивніше рух на ринку криптовалют.

Кореспондент: — Що ви маєте на увазі під розумінням інтенсивності на ринку? Це підвищення курсу криптовалют?

«C1k» прес-секретар: — Не зовсім так, рух на ринку не зупиняється ніколи, 24 години на добу, це не ринки цінних паперів, тут немає торгового дня. Інтенсивність ринку — це кількість людей, які дають або купують пропозиції. Це стосується криптовалюти: є покупці і продавці, на будь-якому ринку. Що стосується майнінгу: є покупці і продавці обладнання. Курс криптовалюти — це лише визначальний фактор настроїв на ринку. Курс вище — капіталізація більше, курс нижче — капіталізація менше. Але при будь-якому курсі є покупці і продавці!

Кореспондент: — Це досить складно для розуміння пересічного обивателя.

«C1k» прес-секретар: — Ось вам наглядний показник того, що виставковий зал нашого формату, потрібен людям. Там в невимушеній обстановці, в будь-який день тижня, за чашкою кави або чаю, на тій мові, яка буде зрозуміла вам, залежно від рівня вашої обізнаності, наші фахівці розкажуть про майнінг, про види обладнання, про настрої на ринку криптовалюти, про тому, що можна очікувати, на думку наших аналітиків, і найважливіше — про те, скільки можна заробити на якомусь конкретному обладнанні для майнінгу.

Кореспондент: — А які види обладнання представлені в Вашому виставковому залі?

«C1k» прес-секретар: — У виставковому залі представлені найостанніші види обладнання, ферми, асіки, все можна помацати, покрутити навколо себе. Ферми по дизайн-проекту розтягнуті у нас на ланцюгах, це, скажімо так, своєрідний фетиш — фішка виставкового залу. Практично кожного тижня виставковий зал оновлюється, так як ми намагаємося виставити все те, що актуально саме на цьому тижні.

Кореспондент: — Як якісь пристрої можуть заробляти своїм власникам реальні гроші? І скільки можна заробляти на такому напрямку як майнінг криптовалют?

«C1k» прес-секретар: — майнінг — це пасивний вид заробітку. Ви купуєте майнінг обладнання, припустимо, на нашому сайті c1k-mining.world, таку як ферма або спеціалізований майнер типу Asic, ставите його де вам зручно, можете поставити і в наших власних data-центрах, які розташовані в Києві. Дуже важливо щоб майнер вірно і відповідально адміністрували, щоб ви отримували більше результату в еквіваленті криптовалюти, щоб шум від потужних систем охолодження на обладнання не заважав вам, щоб ви завжди були спокійні на той рахунок, що вкладені в обладнання кошти працюють максимально ефективно. Далі ви отримуєте криптовалюту, кожну секунду. Їх спокійно обмінюєте тоді, коли вам зручно. До речі, це можна зробити теж через нашу компанію, на сайті C1k.world. У нас, скажімо так, повний цикл для фінансового успіху. Світ змінюється, і всі ми повинні йти в ногу з часом. Сьогодні йде ера криптовалюти. Чистий щомісячний заробіток варіюється від 7% до 20% щомісяця, що є на сьогоднішній день високоприбутковим вкладенням. Припустимо, ми вклали $ 20 тисяч і щомісяця ми з вами будемо заробляти 2-3 тисячі доларів, що вже вище середньостатистичною зарплатою рядових українців в кілька разів.

Кореспондент: — Я можу купити щось у вашому виставковому залі C1K-mining?

«C1k» прес-секретар: — У нашому виставковому залі ви можете підвищити свою обізнаність в напрямку майнінгу, отримати рекомендації, про що я говорила вище, а також забрати куплене на сайті C1k-mining.world обладнання. Якщо ви захочете, ми також доставимо куплене обладнання до ваших дверей по всій Україні і не тільки.

Кореспондент: — Що б ви як представник компанії «C1k» Crypto Finance Club хотіли б побажати, може адресувати нашим читачам?

«C1k» прес-секретар: — Єдине що хочеться побажати, це щоб люди намагалися вникнути в технології криптовалюти, так як тих заробітків, які можна отримувати в цьому напрямку, як бачимо ми, на сьогоднішній день залишилося небагато. І криптовалюта, і блокчейн впевнене витісняє традиційні банківські інститути, це відбувається вже сьогодні.

кореспондент:- А чим блокчейн і криптовалюта є кращою за нинішню традиційню банківську систему?«C1k» прес-секретар:- Ні для кого не секрет, що світова банківська система сьогодні — банкрут, про що свідчать дохідні депозити в Європі, які ви можете поповнити, але платити буде вам не банк, а ви — банку, за те, що він буде користуватися вашими грошима і давати можливість в збереженні ваших накопичень від великої втрати за рахунок інфляції та інших фінансових чинників.кореспондент:- Дякую вам за таке розгорнуте пояснення.

Коментарі - 8

+
+10
SergS7
SergS7
19 червня 2018, 11:04
#
Зайшов на їх сайт, «ОСТАВЬ СВОЙ E-MAIL И ПОЛУЧИ МАЙНИНГ ОБОРУДОВАНИЕ БЕСПЛАТНО!».
Написав е-мейл, сиджу, чекаю асік )
+
+26
Dmytro Us
Dmytro Us
19 червня 2018, 11:14
#
«Ни для кого не секрет, что мировая банковская система сегодня – банкрот, о чем свидетельствуют доходные депозиты в Европе, которые вы можете пополнить, но платить будет вам не банк, а вы – банку.»
Всё, бегу покупать биткоины: там всё стабильно и точно ничего не потеряешь. Буиттокадаражать.
+
+15
Perseo
Perseo
20 червня 2018, 15:12
#
В развитых странах не зарабатывают на депозитах. Там, для этого, существуют другие инструменты.
Некий эксперт, районного уровня, уже признаёт мировую финансовую систему банкротом. А миллиардеры не в курсе.
+
+15
Володимир Нєтряпко (гіга-ватнік)
Володимир Нєтряпко (гіга-ватнік)
19 червня 2018, 12:12
#
А майнинг держслужбовцями на серверах, например, Винницкой миськрады — это бизнес или халява?
+
+15
Ladder05
Ladder05
19 червня 2018, 18:40
#
Лучше бы философию продвинули с вопросами: перепродажа импорта- бизнес или халява и всё в таком ключе. В итоге выйдет так, что: «СССР вперде планеты всей и спекулянты и прочие мутанты не нужны.»
На деле: кто как может- так и зарабатывает.
+
0
SergS7
SergS7
19 червня 2018, 18:49
#
Кажуть, що спекуляції корисні, вони роблять ринки ліквідними, запобігають монополізації
+
0
Ladder05
Ladder05
19 червня 2018, 19:43
#
Я процитировал Высоцкого.
+
0
Андрей Гуденко
Андрей Гуденко
21 червня 2018, 6:25
#
Криптовалюта, в том виде в каком ее придумали, и госсударство одновременно существовать не смогут; кто то должен уйти
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися