Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 червня 2018, 17:15

Мінрегіон пропонує нові місця для підземних паркінгів

Мінрегіон пропонує в державних будівельних нормах дозволити проектувати підземні паркінги під закладами харчування, спорту, культури і охорони здоров'я (крім корпусів з палатами). Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку і ЖКГ Лев Парцхаладзе на своїй сторінці в Facebook.

Мінрегіон пропонує в державних будівельних нормах дозволити проектувати підземні паркінги під закладами харчування, спорту, культури і охорони здоров'я (крім корпусів з палатами).
Фото: newsroom.kh.ua

Що нового: Мінрегіон пропонує дозволити проектувати підземні паркінги під закладами харчування, спорту, культури і охорони здоров'я (крім корпусів з палатами.

  • У змінах до ДБН будуть обов'язково посилені протипожежні заходи.
  • Паркінг повинен бути відділений спеціальним перекриттям і відділений від технічних приміщень установ суцільною протипожежною стіною, мати самостійні шляхи евакуації і відокремлені інженерні комунікації.

Коментарі - 3

+
0
Strain
Strain
13 червня 2018, 17:55
#
«позволить проектировать подземные паркинги под заведениями питания, спорта, культуры и здравоохранения (кроме корпусов с палатами)»
То есть в случае обвала здоровых людей калечить можно, а больных добивать не стоит?=
+
0
zzzachary
zzzachary
15 червня 2018, 11:21
#
«Об этом сообщил заместитель министра регионального развития и ЖКХ Лев Парцхаладзе» и его компания будет эти паркинги строить! Пока в Украине бизнес будет сидеть в политике страна будет в Ж!!!
+
0
0675613
0675613
22 червня 2018, 0:30
#
Извините, но где иначе, тобто политика без бизнесинтересов
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися