Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 червня 2018, 11:34

ПриватБанк прокредитував ОСББ на більш ніж 100 мільйонів

ПриватБанк менш ніж за 2 місяці задовольнив майже півтисячі заявок від ОСББ на кредитування «теплих» кредитів на суму майже 100 млн грн. Про це йдеться в повідомленні банку.

ПриватБанк менш ніж за 2 місяці задовольнив майже півтисячі заявок від ОСББ на кредитування «теплих» кредитів на суму майже 100 млн грн.
Фото: delo.ua

Згідно з повідомленням, вже видано понад 400 кредитів на більш ніж 90 млн грн, на розгляді ще понад 200 заявок на суму понад 60 млн грн.

Мінімальний розмір державної компенсації за кредитами ОСББ становить 40%, тому загальна сума компенсацій вже фактично вичерпана.

Що далі: В подальшому можлива видача кредитів з компенсацією з місцевих бюджетів, яка діє в багатьох регіонах, або без компенсацій, за бажанням самих ОСББ.

  • Нові заявки на кредитування будуть прийматися відразу після узгодження наступного траншу державної компенсації.

Коментарі - 1

+
0
Strain
Strain
13 червня 2018, 17:43
#
ОСМД штука отличная. И задумка в целом отличная. И есть примеры где это работает как часы.
Только есть одна большая проблема — это быдло, алкаши, наркоманы, пассивные люди и пенсионеры которые не хотят вступать в ОСМД. И таких в доме может быть большинство. И что с этим делать и как с этим быть — никто сказать не может. А держать 9ти этажный дом на взносах десятка квартир — полный абсурд.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися