Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 червня 2018, 10:01

Як виглядає «ідеальний клієнт» для кредитної організації

Безперечно, будь-яка фінансова компанія, що працює в сфері видачі кредитів онлайн, хотіла б мати справу тільки з позичальниками, які не несуть ніяких ризиків і грошових втрат для кредитної організації.

Навіть професійний ризик-менеджер з багаторічним стажем не може дати 100% гарантію, що виданий кредит онлайн клієнту, який залишив заявку, буде відшкодовано повністю і в призначений термін.

Але все ж, існують критерії, за якими можна наблизитися максимально близько до ідеальної картини, яка дозволить оцінити позичальника і прийняти правильне рішення. Тобто схвалити чи ні йому заявку на кредит онлайн. 

Портрет позичальника, якому видадуть позику

Імовірність отримати кредит онлайн доступна як чоловікам, так і жінкам. Щоб бути впевненими в тому, що Вам дадуть гроші в борг, давайте докладніше розберемося у всіх нюансах, які можуть вплинути на результат видачі позики.

1) Одним з важливих критеріїв є вікові рамки. Кредитодавці більш лояльні до клієнтів, вік яких в межах від 25 до 34 і від 35 до 44. Вважається, що дана категорія людей більш усвідомлено і відповідально ставиться до грошей, узятих в борг.

2) Також, дана група користувачів найчастіше працевлаштована і має стабільний щомісячний заробіток, який дає припущення для фінансової компанії, що такий вид позичальника зможе погасити заборгованість в повній сумі і в призначену дату.

3) Ще одним фактором, що впливає на видачу кредиту онлайн, служить місце знаходження користувача. У великих містах люди частіше отримують гроші в борг, так як заробітна плата вище, ніж в маленьких селищах, відповідно, клієнти можуть і отримати більшу суму, і оплатити позику з усіма відсотками вчасно. 

Щоб Вам схвалили кредит онлайн, мало підходити під всі вищевказані критерії. Треба мати хорошу кредитну історію, коректно і уважно заповнювати поля кредитної анкети, надавати правдиву інформацію про себе, а також, запитувати реальну суму позики, яка прямо пропорційна доходах клієнта і зможе покрити заборгованість за кредитом.

Тому, якщо Вам терміново знадобилися гроші в борг, і Ви потрапляєте під описану категорію клієнтів, яким на 99% схвалять кредит онлайн, можете сміливо звертатися за фінансовою допомогою в таку компанію, як ПейПонг, де рішення приймаються швидко, а грошові кошти переводяться на карту моментально після схвалення позики.

Коментарі - 1

+
+39
AleksandrBank
AleksandrBank
13 червня 2018, 12:09
#
Идеальные клиенты или не берут кредиты или пользуются картами кредитными на время льготного периода, остальные даже при надобности идут в банки.
Портрет львиной доли людей, которые идут в фин.компании: это те кому отказали в 90+% случаях

Хаха зашел на сайт, максимальная сумма 2000 грн, макс срок 1 мес, отдаешь 2590 грн, т.е. за месяц 29,5%, умножим на 12 мес = 354%.

Мои комментарии правдивы, идеальный клиентов у Вас нет, есть только ЛОХИ!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися