Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 червня 2018, 13:06

Нацбанк назвав умови для приїзду місії МВФ

Глава НБУ Яків Смолій заявив, що для приїзду місії МВФ потрібно провести перегляд тарифів на газ, а також збалансувати держбюджет. Про це пише finclub.

Глава НБУ Яків Смолій заявив, що для приїзду місії МВФ потрібно провести перегляд тарифів на газ, а також збалансувати держбюджет.
Фото: antikor.com.ua

«Для наступного перегляду програми МВФ потрібно, щоб приїхала місія. Її приїзд залежить від перегляду тарифів на газ, а також проведених переговорів з Міністерством фінансів про збалансованість держбюджету», — сказав він.

Смолій зазначив, що закон про антикорупційний суд це вірний крок в напрямку наступного перегляду програми, але поки цього недостатньо.

При цьому глава НБУ не уточнив, коли варто очікувати наступний перегляд програми, додавши, що це буде в цьому році.

На думку Смолія, відставка міністра фінансів ніяк не впливає на переговори з МВФ, оскільки фонд працює не з особистостями, а інституціями.

У той же час, в. о. міністра фінансів Оксана Маркарова має повне право ставити підпис під меморандумом МВФ, упевнений Яків Смолій.

Коментарі - 1

+
+15
Andrey DNK
Andrey DNK
12 червня 2018, 14:34
#
«для приезда миссии МВФ нужно провести пересмотр тарифов на газ» да ладно:) а я думал это работа Андрея Владимировича, но похоже нет:) ТОП менеджмент который работает по указке… не зря премии получают:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися