Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 червня 2018, 17:30

Smart-пропозиції для моряків від банку «Південний»

Банк «Південний» оновив тарифні пакети для моряків і запропонував своїм клієнтам нову унікальну послугу smart-pricing, яка дозволяє отримувати грошові кошти (заробітну плату) морякам без будь-яких комісій. Також серед оновлених послуг для клієнтів-моряків банк пропонує в пакетах тільки чипові безконтактні картки, безкоштовні картки преміум-класу, програму лояльності з подарунками за розрахунки. Для працедавців моряків – крюїнгових і судноплавних компаній – фінансова установа надає індивідуальний тариф на обслуговування зарплатно-карткового проекту, реальне скорочення часу і коштів на перерахування заробітної плати морякам, забезпечує цілодобову підтримку клієнтів: персональний менеджер оперативно вирішить будь-яке питання, що стосується банківського обслуговування.

«Обслуговування клієнтів-моряків для нашого банку є одним із пріоритетних напрямків у сегменті зарплатно-карткових проектів. Тому ми постійно поліпшуємо наявні продукти та розробляємо нові рішення для цього сегмента. Моряки – це клієнти, які вимагають особливого підходу, і ми враховуємо потреби як компаній, так і їхніх співробітників. Ми прислухаємося до наших клієнтів і сьогодні пропонуємо їм більш вигідні пакетні пропозиції: безкоштовний випуск основної та додаткової карток преміум-класу, можливість безкоштовного зарахуванням і зняття готівкових коштів (тепер у тому числі і за кордоном), обслуговування членів сімей моряків, кредитування та безліч інших переваг пакетного обслуговування. Останні нові «фішки», які банк впровадив і пропонує морякам, – це технологія smart-pricing, коли клієнт розраховується карткою в торговій мережі та мережі Інтернет, а в наступному місяці не платить за зарахування грошових коштів; це програма лояльності Mastercard Rewards, яка гарантує подарунки за безготівкові розрахунки карткою», – коментує Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

Основні умови обслуговування моряків у банку «Південний»:

  • безкоштовні картки рівня Gold;
  • два рахунки – в національній та іноземній валютах;
  • додаткова картка на довірену особу;
  • дистанційне відкриття онлайн-депозитів у системі MyBank;
  • SMS-банкінг, інтернет-банкінг, мобільний банкінг;
  • Tap for Pay і Google Pay – оплата смартфоном в один дотик (а в найближчому майбутньому і Apple Pay);
  • гарантовані подарунки за безготівкові розрахунки карткою – програма лояльності Mastercard Rewards;
  • безкоштовне зняття готівки в Україні та за кордоном;
  • технологія smart-pricing – безкоштовне зарахування коштів при розрахунку карткою в попередньому місяці;
  • оплата комунальних послуг без комісії в інтернет-банкінгу MyBank.

Як відзначають у прес-службі фінансової установи, банк «Південний» не тільки одним із перших створив спеціальну програму для моряків, але також є лідером ринку (25 %) за кількістю моряків, які обслуговуються в банку. Продуктова лінійка банку включає весь спектр послуг для моряків та їхніх сімей.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися