Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 червня 2018, 16:21

Мрії здійснюються. Хто ж виграв Toyota CH-R Hybrid від ЖК «Нова Англія»?

Кожен інвестор міста в місті «Нова Англія», купуючи квартиру, бажав стати власником новенької Toyota CH-R Hybrid. Адже протягом шести місяців в «Новій Англії» діяла акція «Дружині квартиру – собі автомобіль», й кожен, хто придбав квадратні метри протягом цього періоду брав учать у розіграші авто.

Ця яскрава красуня, кольору синій металік виблискувала біля «Нової Англії» в очікуванні свого власника – і його було визначено з допомогою генератора випадкових чисел Random під час святкування Дня народження ЖК «Нова Англія» 24 травня 2018 року.

And the winner is..!

Коли числа мерехтіли на екрані, резиденти притаїли подих, кожен хотів, щоб саме його ім’я з’явилося на цьому табло, куди направлені погляди тисячі гостей свята. Й ось він той момент, момент перемоги. Ведуча Леся Нікітюк називає ім’я того, хто виїде з «Нової Англії» на новенькій Toyota. І переможцем стає – Павло Подолян, інвестор дворівневої квартири у першій черзі міста в місті «Нова Англія».

Переможець – Павло Подолян, власник дворівневої квартири у першій черзі ЖК «Нова Англія».

«Телефонний дзвінок Лесі Нікітюк й така приголомшлива новина! Відтепер 24 травня ми святкуватимемо, як сімейне свято! Адже квартиру в «Новій Англії» я придбав, як подарунок своїй коханій дружині, тому що вона мріяла жити в цьому житловому комплексі, й в результаті сам отримав подарунок, але вже від «Нової Англії», – поділився Павло.

І все здійснилося, як у слогані Акції: «Дружині квартиру – собі автомобіль»!

Здійснюйте мрії

«Нам із дружиною дуже близька ідея «Нової Англії»: багато простору, красива архітектура, розумний підхід і можливість вибору планувань. Спочатку ми розраховували на квартиру середньої квадратури для своєї сім’ї, але закохалися у дворівневу, та я не міг відмовити дружині у здійсненні її мрії, й вирішив придбати її у кредит від «Глобус Банку», адже бажання повинні здійснюватися. Чи не так?» посміхається Павло тримаючи в руках ключі від новенької Toyota CH-R Hybrid.

Коротко про місто в місті «Нова Англія»

«Нова Англія» розташувалась у Голосіївському районі Києва, який є найзеленішим куточком столиці. На 9 гектарах території буде розміщено будинки в унікальному архітектурному стилі Англійської неокласики.

Кожен будинок має свою унікальну назву, генеральний план комплексу повторює географію Королівства Великобританії:

I черга: Ліверпуль, Кембрідж, Оксфорд;

II черга: Честер, Бірмінгем, Брістоль;

ІІІ черга: Манчестер, Лондон, Брайтон;

IV черга: Ньюкасл і Лінкольн.

Перша черга будинків (Ліверпуль, Кембрідж, Оксфорд) здана в експлуатацію. Наразі триває будівництво трьох будинків другої черги.

На території «Нової Англії» зовсім скоро розпочнеться будівництво дитячого садка та молодшої школи «Європейський колегіум».

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися