Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 травня 2018, 12:30

Нацрегулятор попередив про заборону використання російського ПО

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку попередила українських суб’єктів господарювання про заборону щодо використання електронних торговельних систем ПО «Plaza» і ПО «Forts». Про це повідомила прес-служба регулятора.

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку попередила українських суб’єктів господарювання про заборону щодо використання електронних торговельних систем ПО «Plaza» і ПО «Forts».
Фото: stockworld

Кого стосується: Професійні учасники фондового ринку, які використовують зазначені у рішенні РНБОУ програмні комплекси, повинні припинити їх використання.

  • Ігнорування запроваджених рішенням РНБОУ обмежувальних заходів є правопорушенням.

Що далі? Комісія вживає заходів для комплексного і всебічного виконання рішення РНБОУ та аналізує регуляторні й наглядові наслідки використання професійними учасниками фондового ринку заборонених програмних комплексів.

  • Комісія актуалізує наявну у неї інформацію про всі програмні комплекси, які використовуються біржами та учасниками біржових торгів на фондовому ринку України.

Нагадаємо, з 14 травня 2018 року президентом України були запроваджені обмежувальні заходи, які стосуються в тому числі учасників фондового ринку України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися