Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 травня 2018, 18:40

Агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило надійність вкладів банку «Південний»

29 травня незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило надійність депозитів у банку «Південний».

За результатами перегляду рейтингів надійності банківських вкладів (депозитів) банк зберіг оцінку «4+», що означає високу надійність і здатність своєчасно розраховуватися за банківськими вкладами. Для підтвердження рейтингу аналітики агентства проаналізували фінансову звітність банку за 2016-2017 рр., а також внутрішню інформацію, надану банком.

«Підтвердження рейтингу банківських вкладів на рівні «4+» – заслужена оцінка надійності і стійкості нашого банку. Такий рейтинг дозволяє потенційним вкладникам обрати найбільш надійний банк для розміщення коштів або пролонгації діючих вкладів», – прокоментував рейтинг директор фінансового департаменту банку «Південний» Дмитро Вотченко.

Рейтинг надійності банківських вкладів був розроблений агентством «Кредит-Рейтинг» із метою захисту вкладників і підвищення їхньої інформованості щодо надійності банківських установ. Такий рейтинг показує можливість банку вчасно і в повному обсязі виконувати прийняті на себе зобов’язання щодо повернення депозитів клієнтам протягом 12 місяців.

Банк «Південний» успішно працює в фінансовому секторі та постійно вдосконалює свої депозитні продукти. Також з 2015 року виступає банком-агентом із виплат відшкодувань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, у тому числі одним із перших успішно здійснює виплати в новій автоматизованій системі ФГВФО.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися