Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 травня 2018, 11:06

IFC планує випуск облігацій, номінованих у гривнях

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) планує випуск локальних облігацій, номінованих у гривні для фінансування розвитку інфраструктури регіонів України.

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) планує випуск локальних облігацій, номінованих у гривні для фінансування розвитку інфраструктури регіонів України.
Фото: bin.ua

Про це повідомила глава Офісу Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів в Facebook.

«На засіданні Національної інвестиційної ради виконавчий директор IFC - International Finance Corporation - повідомила, що IFC планує випуск локальних облігацій, номінованих у гривні, для фінансування проектів розвитку інфраструктури регіонів», - написала вона.

Хто це ?

IFC - міжнародний фінансовий інститут, що входить в структуру Світового банку. Створений з метою забезпечити стійкий приплив приватних інвестицій в країни, що розвиваються.

Поточний портфель проектів IFC в Україні становить $695 млн.

Раніше стало відомо, що Кабмін затвердив фінансування 477 проектів за кошти Фонду регіонального розвитку.

Що це дасть?

На даний момент в Україні затверджені 477 проектів регіонального розвитку на загальну суму понад 4 млрд грн.

Всього в регіонах побудують 80 об'єктів освіти на 1,3 млрд грн, 95 об'єктів охорони здоров'я та соціального захисту - 804 млн грн, 78 спортивних об'єктів - 740 млн грн, 36 об'єктів водопостачання та водовідведення - 200 млн грн, 25 об'єктів дорожньо-транспортної інфраструктури - 334 млн грн, 26 об'єктів культури - 397 млн грн.

Нагадаємо, раніше Кабмін дозволив залучити IFC до приватизації Укргазбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися