Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 травня 2018, 9:12

Порошенко закликав ЄБРР подвоїти обсяги фінансування в Україні

Президент України Петро Порошенко закликав Президента ЄБРР подвоїти обсяги фінансування проектів та розширити сфери їх впровадження в Україні.

Президент України Петро Порошенко закликав Президента ЄБРР подвоїти обсяги фінансування проектів та розширити сфери їх впровадження в Україні.
Фото: president.gov.ua

Про це він заявив під час зустрічі з Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті, повідомляє прес-служба АП.

«У нас є велика історія співпраці між Україною та ЄС. Сьогодні відкрито Бескидський тунель – найбільший інфраструктурний проект в Україні, що реалізований за допомогою міжнародних партнерів, в тому числі ЄБРР. Впевнений, що кожного року ми можемо спільно впроваджувати низку великих проектів у різних сферах» — наголосив Порошенко.

Співрозмовники обговорили стан та перспективи розвитку партнерства Україна – ЄБРР.

Читайте також: ЄБРР у 2017 році інвестував в Україну 800 млн євро

Глава Української держави закликав Президента ЄБРР подвоїти обсяги фінансування проектів та розширити сфери їх впровадження в Україні.

Окремо Президенти обговорили реалізацію реформ в банківській сфері, енергетиці та енергоефективності.

Співрозмовники відзначили, що засідання Національної інвестиційної ради, що відбудеться 25 травня, має стати важливою подією для представлення результатів реформ іноземним інвесторам та залучення інвестицій для економічного розвитку України.

Президент Європейського банку реконструкції та розвитку відзначив готовність і надалі підтримувати Україну на шляху впровадження структурних реформ в економіці.

Нагадаємо, раніше «Мінфін» повідомляв, що ЄБРР планує в 2018 році реалізувати в Україні близько 25-30 нових проектів фінансування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися