Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2018, 11:21

Альфа-Банк Україна — №1 за лояльністю вкладників

За підсумками відкритого опитування, який традиційно проводить портал «Мінфін», Альфа-Банк Україна посів перше місце за показником рівня довіри і лояльності вкладників.

Популярний фінансовий портал «Мінфін» щоквартально визначає найстійкіші банки України. Рейтинг стійкості включає в себе, у тому числі, й оцінку лояльності клієнтів до банку.

Для визначення останньої враховуються такі критерії, як частка банку на роздрібному ринку депозитів, динаміка портфеля вкладів, досвід і репутація банку. А також результати відкритого опитування, адже для клієнтів мають значення і багато інших чинників, крім процентних ставок та інноваційних сервісів, наприклад, розгорнута мережа філій і розташування одного з відділень по сусідству з будинком або з роботою.

За підсумками першого кварталу 2018 року Альфа-Банк Україна став банком з найбільш лояльними вкладниками. У загальному рейтингу стійкості банків, який формується на підставі інформації про діяльність банків з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень, Альфа-Банк Україна зайняв 12-місце серед 31 банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися