Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2018, 13:33

Монетизація субсидій запрацює з 2019 року — Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прогнозує, що монетизація житлових субсидій запрацює з 1 січня 2019 року.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прогнозує, що монетизація житлових субсидій запрацює з 1 січня 2019 року.
Фото: bagnet.org

«Сьогодні стоять нові завдання в системі субсидій. Завдання — монетизація субсидій для українських громадян. Міністерство соціальної політики сьогодні працює над цим питанням. Ми вийдемо на монетизацію з 1 січня 2019 року», — сказав він в Харкові в ході виїзної колегії Міністерства соціальної політики.

За його словами, введення монетизації необхідно, щоб прибрати будь-які зловживання в системі субсидій, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Ми знаємо, що цими державними ресурсами зловживають ті, хто їх не потребує, і наше завдання сьогодні — змінити систему таким чином, щоб ефективно захистити тих, хто потребує такої підтримки», — підкреслив Гройсман.

За словами прем'єра, в Україні близько 7 млн ​​домогосподарств отримують субсидії.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що з 1 травня 2018 року в декларації про доходи необхідно буде вказувати доходи всіх членів сім'ї (чоловіка, дружини і неповнолітніх дітей), навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 1

+
+15
Ladder05
Ladder05
17 травня 2018, 14:38
#
Какая разница когда она заработает, если проблема в монопольном ценообразовании, которое настолько секретно, что его не показывают обществу, а не в том что субсидии адрессные. Это как делать умное лицо, предлагая: из какого кармана мы будем воровать- из левого, или правого, у нас демократическая страна- выбирайте.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися