Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 травня 2018, 11:34

УЗ пропонує футбольним фанатам ЛЧ «лоукост-номери» на вокзалі

«Укрзалізниця» пропонує футбольним уболівальникам, які приїдуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня, «лоукост-номери» на Південному вокзалі в столиці.

«Укрзалізниця» пропонує футбольним уболівальникам, які приїдуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня, «лоукост-номери» на Південному вокзалі в столиці.
Фото: info.uz.ua

Кімнати відпочинку можна орендувати без націнки, пише info.uz.ua.

«Зараз, за ​​три тижні до видовищного матчу, готелі вже підняли ціни втричі — деякі номери пропонують по 100 тис. грн (3200 євро) на добу. Також збільшилася і вартість добової оренди квартир в центрі Києва в день фіналу Ліги чемпіонів.

Читайте також: Готелі в Києві встановили захмарні ціни на час фіналу ЛЧ

Проте, лоукост-варіанти залишилися. Ззокрема, в кімнатах відпочинку станції Київ-Пасажирський повідомляють, що завчасного бронювання на вокзалах немає, а вартість номерів не змінюється. Тому ті іноземці, які, приїхавши до Києва, захочуть орендувати кімнати відпочинку на вокзалі, зможуть заощадити», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в номерах на станції Київ-Пасажирський до послуг гостей душова кімната, туалет, телевізор і холодильник. Також є двокімнатні номери. Вартість проживання в них становить 200-700 грн.

Коментарі - 1

+
0
Inkognito
Inkognito
5 травня 2018, 14:22
#
Владельцы отелей сделали «правильные» выводы из опыта ЧМ2012. Остается только надеяться что и на вокзале стоимость аппартаментов в дни финала ЛЧ не взлетит до уровня Hotel President Wilson. Эх, какой же толчок для развития туризма в нашей стране мы получим!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися