Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 квітня 2018, 17:20

Таскомбанк отримав «Фінансовий Оскар»

Журнал «Бізнес» відзначив кращих представників банківського та страхового ринків України за результатами минулого року. Урочиста церемонія нагородження за підсумками фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар — 2017» відбулася в Києві 26 квітня.

Таскомбанк став лідером у номінації «Корпоративний партнер», яка визначає кращих гравців ринку у сфері забезпечення стабільної і якісної роботи з корпоративними клієнтами, а також фінансування реального сектора економіки. Зокрема торік Таскомбанк наростив кредитний портфель юридичних осіб на 86%, кошти юридичних осіб збільшились на 61%, а процентний дохід — на 89% порівняно з 2016 роком.

«Рівень довіри клієнтів — важлива складова будь-якого бізнесу, тим більше у фінансовій сфері. Він визначається багатьма факторами, але сьогодні можна з упевненістю говорити, що часи конкуренції виключно за ціновою ознакою давно минули. Основним стало завдання правильного розуміння потреб клієнта й готовність їх задовольняти. З гордістю можемо сказати, що наш банк повністю відповідає цьому критерію й подібні відзнаки лише підтверджують правильність нашого підходу. Ми дуже цінуємо стосунки з клієнтами й ставимо перед собою мету зробити наше фінансове партнерство довгостроковим та взаємовигідним», — підкреслив Перший Заступник Голови Правління Таскомбанку Володимир Дубєй.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися