Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 квітня 2018, 12:29

Turkish Airlines передумала літати в Дніпро і Івано-Франківськ

Авіакомпанія Turkish Airlines не планує виконувати рейси зі Стамбула в Дніпро і Івано-Франківськ, тоді як раніше розраховувала на це.

Авіакомпанія Turkish Airlines не планує виконувати рейси зі Стамбула в Дніпро і Івано-Франківськ, тоді як раніше розраховувала на це.
Фото: radioskontoplus.lv

Про це повідомив віце-президент компанії з продажів у Східній Європі і Балканському регіоні Емре Меневше на прес-конференції в Києві, присвяченій 25-річчю діяльності авіакомпанії в Україні, передає Інтерфакс-Україна.

«Ні, у нас поки немає таких планів», — відповів він на питання агентства.

Раніше повідомлялося, що Turkish Airlines не може виконувати польоти в Івано-Франківськ і Дніпро через технічний стан злітно-посадочних смуг в аеропортах цих міст, що накладало певні обмеження на виконання польотів.

«Ми готові відновити рейси в Дніпро найближчим часом, але очікуємо офіційного дозволу від аеропорту. Аеропорт не назвав терміни вирішення цих технічних проблем», — відзначав у липні 2016 року в інтерв'ю агентству директор представництва Turkish Airlines в Києві Дінчер Сайіджі.

Він відзначав, що в аеропорту Івано-Франківськ були проблеми з ВПП. З урахуванням цих обмежень авіакомпанія готова була перейти на виконання рейсів в даний аеропорт на літаках типу Embraer 195, але від аеропорту дозвіл на виконання даних рейсів не надійшло.

В Україні компанія виконує рейси зі Стамбулу в Київ, Херсон, Запоріжжя, Харків, Одесу та Львів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися