Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 квітня 2018, 14:53

Кредитна карта Global Auto Card від ОТР Банку — переможець премії FinAwards 2018

19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018. Карта Global Auto Card від ОТП Банку перемогла в категорії «Кращий ко-бренд проект».

19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018.
Фото: otpbank.com.ua

У номінацію були заявлені 13 ко-бренд проектів від 6 банків. За підсумками голосування в топ-3 увійшли карти «Wargaming» від Альфа-Банку, Vodafone Bonus Card і Global Auto Card від ОТП Банку.

Переможець — Global Auto Card — це, перш за все, карта для автомобілістів. Вона повертає на карту власника до 10% кешбеку за витрати на паливо в кожній з мереж АЗС і дає додаткову 1 гривню знижки на кожному літрі бензину або дизеля, купленому на «ОККО» (0,3 гривні — на літрі газу). Карта передбачає цілодобовий «водійський» консьєрж-сервіс: евакуатор, екстренне підвезення палива, підігрів замків і низку інших послуг для автолюбителів.

«Ко-бренд — перспективний напрямок, коли в обох партнерів є єдине розуміння цінності клієнта. Завдяки об'єднанню цінностей банку, і наприклад, авіакомпаній або заправних станцій і т.д., продукт для клієнтів поліпшується на 100%. Дуже часто, коли говорять про систему лояльності, чомусь згадують тільки бонуси і знижки. Але, на нашу думку, саме ко-бренд надає можливість для розширення лояльності. Подібний продукт стає унікальним, його не можна замінити нічим іншим», — розповів член правління ОТП Банк, який очолює роздрібний бізнес Володимир Війтишин на церемонії вручення FinAwards 2018.

Читайте також: Банкір року: Хто отримав престижну премію

Всього в конкурсі 14 номінацій. Серед них — найстійкіший, самий «цифровий» і найкомфортніший банки. Кульмінацією церемонії стало вручення премії «Банкір року».

Церемонія нагородження FinAwards 2018 проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній.

Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, в яку входять «Мінфін» і Finance.ua, а також глава українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.

Коментарі - 1

+
+13
AleksandrBank
AleksandrBank
23 квітня 2018, 15:35
#
Заманчивая карта, только тариф не понятный. Кто-то пользуется, поделитесь автомобилисты
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися