Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2018, 16:02

НБУ показав інформацію про керівників та власників істотної участі в банках

Нацбанк вперше розмістив інформацію про керівників банків, а також інформацію про керівників та власників істотної участі в банках, які були ліквідовані не з ініціативи їх власників.

Нацбанк вперше розмістив інформацію про керівників банків, а також інформацію про керівників та власників істотної участі в банках, які були ліквідовані не з ініціативи їх власників.
Фото: segodnya.ua

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Як зазначається, на сторінці «Інформація про керівників банків» за допомогою автоматизованої системи пошуку можна знайти інформацію про керівників банків за такими реквізитами:

— прізвище та/або ім’я та по батькові особи;

— посада, яку особа обіймала в банку (зазначаються тільки керівні посади);

-  найменування банку, в якому особа обіймала керівні посади;

— код банку (МФО);

— ЄДРПОУ банку;

— визначена дата або період, у який керівник працював у банку.

Інформація про керівників та власників істотної участі в банках, які були ліквідовані не з ініціативи їх власників, розміщується на сторінці «Керівники та власники істотної участі ліквідованих банків». У закладці кожного банку розміщуються посилання на завантаження (скачування) таких файлів формату pdf:

— «Керівники ліквідованого банку»;

— «Власники істотної участі ліквідованого банку».

На сторінці «Керівники та власники істотної участі ліквідованих банків» розміщена інформація про керівників банків/власників істотної участі в банках, які обіймали посади/були власниками істотної участі банку в банку на дату прийняття Нацбанком рішення про віднесення банку до категорії неплатоспроможних або на дату прийняття НБУ рішення про ліквідацію банку (якщо рішенню про ліквідацію банку не передувало рішенню про віднесення банку до категорії неплатоспроможних).

Зазначена інформація надається щодо банків, рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію яких прийнято Нацбанком з власної ініціативи або за пропозицією ФГВФО у порядку, визначеному статтею 77 Закону України «Про банки і банківську діяльність», починаючи з 22 вересня 2012 року.

Коментарі - 4

+
0
Миллиардер  Миллиардович
Миллиардер Миллиардович
18 квітня 2018, 16:35
#
Если бы больше писали про проценты по депозитам Скай банк и долларовых и гривневых и почему люди туда так активно деньги несут и Украинский капитал банк и Конкорд банк. По сути это ТОП в банковской сфере. Депозит в первом и втором. Скорее всего привлекают гарантии и международный капитал учредителей.
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
18 квітня 2018, 16:57
#
Дураков мало кто понес бы в эти мусорные 3 банка свои деньги.
ТОП если брать с низа. согласен!
Какой капитал, какие гарантии? Максимум с Кипра заводят связанные депутаты от БПП и НФ.
Это все карманные банки! Пылесосы
+
0
Rybalove
Rybalove
1 серпня 2018, 12:03
#
Чего не добавить ссылку? что за жлобство СЕОшное???
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
1 серпня 2018, 12:31
#
Может приучают работать самостоятельно…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися