Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 квітня 2018, 9:18

ЖК «Малахіт» та «Паркові озера» визнані найкращими серед новобудов столиці

Серед 161 комплексу столиці ЖК «Малахіт» та «Паркові озера» будівельної компанії «Інтергал-Буд» стали переможцями одразу в декількох номінаціях і взяли Гран-прі за підсумками незалежного дослідження «Ревізор новобудов»!

Оцінювання велося в трьох цінових сегментах – нижньому, середньому і високому. У середньому ціновому сегменті Гран-прі отримав ЖК «Малахіт». Цей житловий комплекс також відзначився призовими місцями в двох номінаціях: «Зручність життя» — 1-е місце і «Фінансові умови» — 2-е місце.

ЖК «Паркові озера» переміг в номінації «Фінансові умови» в тому ж середньому ціновому сегменті, зайнявши 1-е місце.

Компанія «Інтергал-Буд», якій належать ці житлові комплекси, на даний момент зводить більше 900 тис. кв. м житлової нерухомості. Тільки у столиці та передмісті одночасно будується 11 житлових комплексів з розвиненою соціальною інфраструктурою. У 2018 році «Інтергал-Буд» планує запуск одразу восьми нових житлових проектів в Києві.

Свої комплекси забудовник розташовує в місцях, комфортних для проживання, – в районах зі зручною транспортною розв'язкою, поблизу зелених зон, місць для відпочинку і розваг. В усіх комплексах передбачені власна соціальна інфраструктура і сфера послуг: паркінги, дитячі садки, магазини, кафе, місця для відпочинку і занять спортом. Окрім комфортного житла, своїм покупцям забудовник пропонує вигідні програми розстрочки, тому закономірно, що житлові комплекси «Малахіт» і «Паркові озера» були визнані одними з кращих в столиці.

Здійснюючи аудит київських ЖК, аналітики «Ревізора» ставили перед собою завдання надати покупцеві об'єктивну і незалежну оцінку об'єктів на ринку первинної нерухомості, враховуючи усі ризики, а також слабкі і сильні сторони кожного комплексу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися