Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 квітня 2018, 17:30

Манівео видала кредит 300-тисячному клієнту

Нещодавно Moneyveo видав кредит 300-тисячному клієнту. 

Moneyveo багато працює над тим, щоб сервіс був зручним і вигідним для користувачів. У ньому немає бюрократії, характерної для сфери кредитування, – команда Moneyveo перетворила позики в інструмент простого вирішення фінансових проблем.

Сервіс працює цілодобово по всій Україні. Щоб отримати кредит у Moneyveo, не потрібно підлаштовуватися під певні робочі години і кудись їхати – moneyveo.ua видає гроші через інтернет просто на картку. Для оформлення позики з документів потрібно мати тільки паспорт та ІПН. Сервіс приймає рішення за заявками до однієї хвилини, тому ми точно не змусимо вас довго чекати відповіді. І щойно ви підпишете електронний договір, система миттєво перерахує вам гроші.

Для Moneyveo важливо постійно розвивати сервіс, і він вдячний клієнтам за те, що вони допомагають у цьому. Користувачі беруть участь в опитуваннях від Moneyveo, діляться своїми очікуваннями. Так у сервісі з'являються нові послуги й акції, вдосконалюється програма лояльності і т.д. Завдяки опитуваннями клієнтів нещодавно Moneyveo впровадив новий спосіб погашення кредитів – на moneyveo.ua без авторизації.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися