Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 квітня 2018, 16:30

Київстар запустив 4G

6 квітня Київстар запустив високошвидкісний мобільний інтернет 4G.

6 квітня Київстар запустив високошвидкісний мобільний інтернет 4G.
Фото: itc.ua

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, високошвидкісний мобільний інтернет 4G від Київстар з’явився в Києві, а також в таких містах як: Дніпро, Одеса, Львів, Харків, Тернопіль, Вінниця, Ужгород, Хмельницький.

На курортах та в пунктах перетину кордонів: Затока, Кароліно-Бугаз, Кирилівка, Ясіня, Поляниця, Чоп, Рава-Руська, Старовойтове, Краківець, Устилуг, Шегині.

«4G надається всім абонентам Київстар без додаткової плати згідно діючих тарифних планів. Скористатися послугами в 4G-мережі можуть всі клієнти оператора, чиї SIM-карта і смартфон підтримують цю технологію», — йдеться у повідомленні.

В компанії пояснили, що це можна перевірити за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфону; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт.

«Замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар або самостійно», — йдеться у повідомленні.

Коментарі - 5

+
+10
Strain
Strain
6 квітня 2018, 17:30
#
Ох уж этот 4G.
У меня даже в таком крупном городе как Днепр 3G не работал нормально. А учитывая, что 4G основан на том же оборудовании — будет работать так же плохо.
+
0
An GenShuo
An GenShuo
6 квітня 2018, 19:24
#
Не подобається, не користуйся, 25 років жили без змін і всі казали «і бєз інтернетіка нє плоха, хєх». А тепер всі такі критики. Щось я не бачу аби ви містер, або хтось інший зробив неприбуткову організацію та встановив якусь вишку, бо навіть у якихось джунглях мексики так роблять, але у нас радянський гумос і досі вважає, що йому хтось щось повинен.
Для розвитку мережі потрібен час, у 2012 році я жив у США і 3Г там працював у Атланті як лайно, але люди чомусь відносились з розумінням.
+
0
beb
beb
7 квітня 2018, 10:27
#
Безкоштовно, от тільки працівники салонів на місцях нав'язують послугу — за 100+ грн перенести «дорогоцінну» інформацію зі старих сім-карт…
+
0
gleblevi
gleblevi
7 квітня 2018, 21:46
#
В Кировограде ни у мтс ни киевстар нету 4g.
+
0
Андрей Иванов
Андрей Иванов
7 квітня 2018, 21:59
#
У нас в городе миллионнике 3G практически по всему городу нестабильно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися