Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 квітня 2018, 17:30

Припинення банківської діяльності БМ БАНК в Україні

Прийнято рішення про припинення банківської діяльності БМ Банк в Україні. БМ Банк є частиною однієї з найбільших в Європі міжнародних фінансових груп – групи ВТБ, і в Україні вона також представлена VTB Bank. Сьогодні це один з найбільш стабільних банків в країні. Гарантуючи виконання договірних зобов'язань перед своїми клієнтами, керівництво БМ Банку рекомендуємо вам залишитися клієнтом Групи ВТБ і перейти на обслуговування в VTB Bank (Україна).

Пропонуючи привабливі депозитні програми та надійні фінансові рішення, VTB Bank приготував для вас Welcome Bonus — додаткові 1% річних до вкладу в гривні і 0,5% в валюті. Це є унікальною можливістью примножити свої заощадження, забезпечивши високий рівень сервісу Групи ВТБ.

Перейти в VTB Bank – це три кроки:

1. Прийти до відділення БМ Банк або в одне з відділень VTB Bank в Києві, Харкові чи Дніпрі.

2. Відкрити поточний рахунок.

3. Розмістити депозит або особисто, або через Інтернет-банкінг VTB Bank.

Якщо ви вже визначилися з банком, ви можете проінформувати менеджерів про те, що змінили своє рішення, і банк подбає про комфортний перехід до VTB Bank.

VTB Bank має у своєму розпорядженні всі необхідні ресурси та управлінський досвід для якісного обслуговування клієнтів і безумовного виконання всіх узятих перед вами зобов'язань.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися