Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 березня 2018, 15:21

Гройсман у квітні обіцяє доплати військовим пенсіонерам

У квітні всі військові пенсіонери відповідно до рішення Уряду отримають доплати до пенсій за січень-березень, а з травня Уряд розпочинає системну виплату вже підвищених військових пенсій.

У квітні всі військові пенсіонери відповідно до рішення Уряду отримають доплати до пенсій за січень-березень, а з травня Уряд розпочинає системну виплату вже підвищених військових пенсій.
Фото: antikor.com.ua

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час наради з міністром соціальної політики Андрієм Ревою, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Я обіцяв військовим пенсіонерам, що ми розпочнемо підвищення пенсій. І ми це робимо. Головне, що ми врахуємо і січень, і лютий і березень. Питання чутливе – хотів би, аби з цим рішенням ми дійшли до кожного військового пенсіонера і віддали належне, — сказав Гройсман. — Важливо, аби до травня всі виплати були здійснені в повному обсязі. А з травня ми маємо вийти на системність підвищених виплат. Люди чекають».

У свою чергу Рева повідомив, що відповідно до рішення Уряду середній розмір підвищення пенсій – 1500 грн.

«Все буде проходити в плановому режимі. Немає сумнів, що поставлені завдання будуть виконані», — додав Рева.

Коментарі - 2

+
+12
OlgaInfinity
OlgaInfinity
30 березня 2018, 20:43
#
Раньше создавали привилегированную касту госслужащих и платили им повышенные зарплаты и на особых условиях пенсии. Потом осознали, что это не справедливо к другим, и в раз сех уровняли. Теперь история повторяется с военнослужащим. Пипец, идиотов вообще жизнь ничему не учит.
+
+12
чувырло убогое
чувырло убогое
30 березня 2018, 21:11
#
Очень много информации. Говорят (СМИ) что у Стельмаха (пред правления НБУ) пенсия 100 тыс. грн. Это при том что 10 млн. пенсионеров имеют пенсию 1 375 грн. Как Вам это?

Ситуация такая. Есть 15 законов о пенсиях. Депутаты, СБУ, МВД, прокуратура, судьи, ВСУ и т.д. у каждого свой закон. И есть еще один закон. Его номер 16. Это для все остальных металлургов, шахтеров, колхозников. Грубо ситуация такая. По 15 законам пенсия будет груба 20 000 грн. По закону 16 пенсия будет грубо 1 375 грн. Это при том, что как Вы видимо понимаете, миллиционер не захочет у домны греться. Миллиционер скажет — та шо я раненный, пусть колхозник в шахту лезет. А потом когда начнется война, миллиционер сбежит с рабочего места в Киев из Донецка. И как Вам такой порядок?

То бишь. Дело не суммах. Дело в самой работе. Нужна эта работа миллиционера? А вот без колхозника что будем кушать?

Короче говоря, информации много. Поэтому ответов на вопросы нет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися