Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 березня 2018, 14:16

Таскомбанк підвищив кредитний рейтинг до найвищого рівня

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу Таскомбанк, а також рейтингів випусків іменних процентних незабезпечених облігацій банку (серій D, Е, F) на загальну суму 300 млн грн до рівня uaААА. Прогноз рейтингів – «стабільний».

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaААА характеризується найвищою кредитоспроможністю у порівнянні з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами. Прогноз рейтингу рівня «Стабільний» вказує на відсутність передумов для його перегляду протягом року.

Також агентство підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) Таскомбанку на рівні «5» (найвища надійність). Для оновлення рейтингів використовувалась фінансова звітність банку за 2016-2017 рр., а також внутрішня інформація, надана Таскомбанком у ході рейтингового процесу.

«Присвоєні Таскомбанку найвищі кредитний рейтинг та рейтинг надійності депозитів – це, перш за все, підтвердження сильних ринкових позицій нашого банку. Будучи універсальною фінансовою установою, наш банк активно розвивається як в традиційно сильних для нього напрямках – в обслуговуванні корпоративних клієнтів, так і в нових – роздрібному бізнесі, МСБ, мікрокредитуванні, електронній комерції. Прагнучи бути на крок попереду ринку, наш банк активно інвестує в інновації, модернізацію існуючих та створення нових сучасних віддалених каналів доступу до банківських продуктів та сервісів, стаючи з кожним роком більш технологічним. Разом з тим, своїм головним активом ми вважаємо наших клієнтів, з якими ми будуємо відкриті, довірчі та довгострокові стосунки. Нам приємно, що з кожним роком їх стає більше, створюючи тим самим надійну основу для укріплення та розширення нашого з ними взаємовигідного партнерства», — підкреслив т. в. о. Голови Правління Таскомбанку Володимир Дубєй.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися