Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 березня 2018, 14:19

До уваги клієнтів Private banking Таскомбанк

В Mastercard анонсували зміну правил безкоштовного відвідування бізнес-залів в аеропортах. Вже з квітня 2018 року розпочнеться процес зміни умов безкоштовного відвідування MasterCard Business Lounge в терміналі D у Борисполі.

Щоб продовжити користуватися цим сервісом після 1 травня 2018 року для карток Platinum та World Elite, потрібно дотримуватись нового правила: витрачати з конкретної картки суму, що перевищує 3 000,00 грн. за період 30 днів до візиту в аеропорт. Враховуються всі розрахунки, крім P2P переказів та зняття готівки.

Квітень буде перехідним місяцем і реальний контроль на терміналах буде ввімкнено на початку травня, але здійснювати розрахунки необхідно вже в квітні. Так само працюватиме система для нових карток — перший місяць welcome, потім контроль розрахункових оборотів. Такі ж вимоги розповсюджуються і на всі додаткові картки.

Плануючи ділову поїздку чи вилітаючи з сім’єю на відпочинок, не забудьте перевірити суми витрат на картці, якою плануєте користуватися для відвідування MasterCard Business Lounge.

Подорожуйте комфортно з преміальними картками Таскомбанку!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися