Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2018, 17:50

Таскомбанк — генеральний партнер Національної Кінопремії «Золота Дзиґа»

26 березня 2018 року в столичному кінотеатрі «Оскар» відбулась прес-конференція з нагоди оголошення номінантів другої Національної Кінопремії «Золота Дзиґа».

Більше восьми років Таскомбанк підтримує розвиток вітчизняного кінематографу, стояв у витоків створення Одеського Кінофестивалю, а також Національної Кінопремії. В 2018 році Таскомбанк також виступив генеральним партнером Національної Кінопремії «Золота Дзиґа».

Урочиста церемонія нагородження Кінопремії відбудеться 20 квітня 2018 року в Києві в КВЦ «Парковий». Цього року премію вручатимуть у 18 номінаціях.

У прес-конференції взяли участь: Вікторія Тігіпко, президент Одеського міжнародного кінофестивалю, ініціатор створення Української Кіноакадемії та Національної Кінопремії; Володимир Дубєй, т. в. о. Голови Правління Таскомбанку; Михайло Іллєнко, голова Правління Української кіноакадемії; Анна Мачух, виконавчий директор Української кіноакадемії; Алік Шпилюк, арт-директор Української кіноакадемії та Національної кінопремії; Пилип Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно; Ольга Пантелеймонова, генеральний директор Smart Media; Олена Шрамко, керівник зі стратегічних комунікацій «Медіа Групи Україна».

Володимир Дубєй, т. в. о. Голови Правління Таскомбанку під час свого виступу на прес-конференції поздоровив усіх, хто працював на поприщі розвитку й популяризації українського кіномистецтва с проведенням Другої Національної Кінопремії «Золота Дзиґа». А також підкреслив, що Кінопремія, попри свою молодість, стрімко набирає обертів, стаючи більш масштабною, професійною, збираючи під своїм крилом усе більшу кількість талантів зі сфери культури, мистецтва й кіноіндустрії, які роблять неоціненний внесок у розвиток та просування вітчизняного кіно. Та створюючи можливості для формування нового сучасного простору культури, де кожен з нас може реалізувати свій потенціал.

«Підтримка національного кінематографу для Таскомбанку — це свого роду соціальна місія. Ми завжди говоримо, що кіно – це не лише мистецтво, але й імідж країни. Ми раді можливості бути причетними до цієї яскравої події знову», — підкреслив Володимир Дубєй. — «Впевнений: «Золота Дзиґа» 2018 подарує нам не лише неймовірну атмосферу свята, але й відкриє нові імена, нові сторінки національного кіномистецтва».

Нагадаємо, що Українська Кіноакадемія була створена в 2017 році з метою всесторонньої підтримки й розвитку національного кінематографу та є об’єднанням експертів і професіоналів в галузі кіно й кіновиробництва. Заснування Кіноакадемії відбулось за підтримки Державного агентства України з питань кіно. З 2017 року Українська Кіноакадемія проводить вручення Національної Кінопремії «Золота Дзиа».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися