Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 березня 2018, 16:05

ДФС розповіла про схему оформлення товарів з Криму

На території ВЕЗ «Крим» діє особливий правовий режим економічної діяльності фізичних та юридичних осіб. Про це повідомили податківці у роз’ясненні із категорії 207.04 ресурсу «ЗІР».

На території ВЕЗ «Крим» діє особливий правовий режим економічної діяльності фізичних та юридичних осіб.
Фото: qha.com.ua

Як повідомляється, на території ВЕЗ «Крим» встановлено, у тому числі особливий порядок застосування норм регуляторного, податкового та митного законодавства України, а також особливий режим внутрішньої та зовнішньої міграції фізичних осіб.

При цьому митні формальності, пов’язані з переміщенням товарів, транспортних засобів комерційного призначення та громадян через адміністративний кордон ВЕЗ «Крим», здійснюються у зонах митного контролю, розташованих у місцях, визначених ст. 329 Митного кодексу.

Поставка товарів з території ВЕЗ «Крим» на іншу територію України з метою їх вільного обігу здійснюється у митному режимі імпорту із застосуванням норм законодавства України про державний санітарно-епідеміологічний, ветеринарно-санітарний, фіто-санітарний, екологічний, радіологічний контроль, інших заходів тарифного і нетарифного регулювання з урахуванням положень ст. 6 Закону України від 12.08.2014 р. № 1636-VII «Про створення вільної економічної зони «Крим».

Поставка товарів з території ВЕЗ «Крим» на іншу територію України з метою їх вільного обігу здійснюється у митному режимі імпорту.

Поставка товарів, що мають митний статус українських товарів, з іншої території України на територію ВЕЗ «Крим» прирівнюється до митного режиму експорту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися