Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 березня 2018, 17:30

Купівля золота, як надійна інвестиція — Радабанк

Як тисячі років тому, так і сьогодні символом благополуччя та багатства, любові й прихильності, є золото.

Золото — єдиний матеріальний інструмент, який ніколи не знеціниться, на відміну від валюти. Не дарма до 1971 року діяв «золотий стандарт», який регулював вартість валют, доки попит ринку на валюту не переріс запаси золота, але тим цінніше цей матеріал для інвестора.

Крім цього, золото — один з найбільш дорогоцінних металів, з якого створюються ювелірні шедеври. Найактуальнішими в наші дні є золоті злитки та монети, або іншими словами — банківські метали.

Радабанк займається продажем різноманітних банківських металів, втілених в різні форми. Так, у відділеннях Радабанк по всій Україні ви можете придбати ексклюзивні срібні та золоті монети, 50 і 100 грамові золоті штамповані злитки в заводській упаковці з Німеччини та Швейцарії, а також 1 і 5 грамові злитки австралійського виробництва. Австралійський монетний двір у місті Перт (Perth Mint) — єдиний виробник популярної в світі інвестиційної програми золотих і срібних злитків і монет.

Варто знати, що в Україні існує тільки один офіційний дистриб’ютор ексклюзивних пам`ятних монет і золотих злитків Австралії, й це — Радабанк.

Банківське золото — було, є і буде гарантією стабільності вашого фінансового становища. А наявність в банку металевого рахунку завжди була свідченням високого становища в суспільстві. Володіння золотом та іншими банківськими металами — надійна страховка від інфляції, адже у вас завжди буде можливість продати золото, не втративши при цьому в грошах. А монети з дорогоцінних металів будуть радувати вас довгі роки, несучи не тільки естетичну, але й фінансову цінність.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.