Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 березня 2018, 12:06

«Інтергал-Буд» створить нову інфраструктуру в центральному кварталі столиці

Будівельна компанія «Інтергал-Буд» запланувала роботи по впорядкуванню та облаштуванню території, прилеглої до житлового комплексу «Володимирський».

Внутрішній двір і будівлі, що знаходяться поруч із комплексом по вул. Антоновича, 109, будуть капітально відремонтовані та облаштовані. За задумом архітекторів, комплекс, двір і прилеглі будівлі повинні набути єдиного стилю, в якому органічно поєднуватимуться класика і модерн.

Девелопер свідомо бере на себе зобов'язання, що виходять за межі містобудівних вимог, і планує зробити свій внесок у благоустрій і естетичну привабливість центрального району столиці.

Зокрема, будуть впорядковані зони відпочинку: встановлені декоративні містки через зливові канали, а самі канали заповнять декоративним каменем. На підпірну стіну і теплопункт, що знаходиться біля комплексу, нанесуть художній розпис, який візуально об'єднає двір і вдало впишеться в існуючий ландшафт.

Планується реконструкція дитячих ігрових майданчиків з установкою сучасних гойдалок і спеціальним покриттям підвищеної міцності. Будуть прокладені доріжки з укладанням ФЕМ-плитки, замінені східці перепадів схилу та додано оригінальне зовнішнє освітлення. Також будуть встановлені лавочки і створені альпійські гірки в якості декоративного озеленення двору.

Усі матеріали та роботи по облаштуванню території будуть виконані за рахунок забудовника «Інтергал-Буд».

У компанії вважають, що великі девелопери повинні не лише зводити будинки, їх прямий обов'язок –створювати інфраструктуру і впорядковувати мікрорайони, особливо якщо йдеться про локації зі старою забудовою.

За словами Анни Лаєвської, комерційного директора компанії «Інтергал-Буд», «цю реновацію ми проводимо із задоволенням, оскільки йдеться про естетику історичного району Києва, одного з найкрасивіших міст Європи».

Завдяки зусиллям забудовника, мешканці ЖК «Володимирський» і навколишніх житлових будинків отримають привабливу облаштовану зону для відпочинку і прогулянок.

На даний момент компанія затверджує проект благоустрою території і проводить відбір підрядників для виконання усього комплексу вказаних робіт.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися