Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 березня 2018, 9:00

35% річних в One Invest: вигідна альтернатива сьогоднішньому депозиту

Нинішні інвестиційні тенденції в Україні мають великий попит і прогресивний напрямок. Способи збільшення своїх коштів шляхом вкладень вражають своєю різноманітністю: акції, фондові ринки, P2P, метали, пайові фонди, нерухомість, депозитні вклади, опціони, інвестиції у дієвий бізнес, мікрокредитування та інше.

Не дивлячись на те, що інвестори продовжують віддавати перевагу більш консервативним і звичним з перерахованих вище напрямків, — альтернативні варіанти також набирають популярності. Це обумовлено тим, що сучасний український вкладник з великим ентузіазмом розвиває свою фінансову грамотність, й активно реагує на нові інвестиційні пропозиції.

Орієнтуючись на активний інтерес української інвесторської аудиторії, компанія One Invest, у процесі тривалої та ретельної підготовки до свого старту, провела детальний моніторинг фінансового ринку, і вирішила поділитися результатами власних досліджень щодо можливостей найрентабельніших вкладів. Які зі способів вкладень найбільш вигідні? Як, скільки, а головне, у що інвестувати, — розповіла компанія One Invest.

P2р

«Person to person» або «Peer to peer», що в перекладі з англійської означає «Від людей до людей» або «Від рівного до рівного». Це — один із новітніх способів інвестування. Його суть полягає у вкладеннях на основі взаємного кредитування фізичних осіб. Перевагою такого виду інвестування є укладення домовленості на власних умовах, за допомогою призначених для цього онлайн майданчиків і без необхідності у регуляції фінансовими інститутами. Відсоткові ставки такого доходу складають у середньому від 12% до 16% річних.

Депозитні вклади

Один із найбільш поширених способів збільшення своїх коштів за допомогою інвестування. Така популярність обумовлена ​​початком його використання ще з часів Радянського Союзу. Але як показує практика, подібний варіант має ряд недоліків. Наприклад, згідно зі статистикою, за 2017 рік було ліквідовано 87 українських банків. Також, виходячи з умов вкладень, банківські депозити мають досить високий поріг і невелику відсоткову ставку, які у середньому становлять: 50 000 грн. і 14% річних. По-друге, відсоткова ставка по депозитах — не перекриває інфляцію. Всі ці обставини не дозволяють давати гарантій для депозитних вкладів у дотриманні балансу між: надійністю і прибутковістю.

Інвестиції у мікрокредитування

Отримання прибутку шляхом внеску у дієвий бізнес у сфері мікропозик до зарплати. Даний вид інвестування є хорошою альтернативою, оскільки, ця ніша українського фінансового ринку є однією з найбільш успішних на сьогодні. Це обумовлено рядом наступних причин:

— Погіршення платоспроможності жителів України змушує банки посилити умови кредитних видач, у той час, коли компанії, що спеціалізуються на мікропозиках до зарплати, — роблять їх максимально гнучкими та лояльними. Таким чином, споживач все частіше розглядає мікрофінансові компанії в якості гарної альтернативи;

— Перспектива мікрокредитного бізнесу, у цілому, у зв'язку з мінімізацією супутніх ризиків. Пропоновані для цільової аудиторії позикові умови, дають можливість максимально скоротити фінансові втрати компаній:

· Висока ставка відсотка — від 1% до 1,8% у день

· Короткий термін позики — до 30 днів;

· Обмежена сума кредиту.

Орієнтуючись на ці переваги, One Invest пропонує своїм вкладникам регулярний дохід, інвестуючи у рентабельний мікрофінансовий бізнес на наступних умовах (Детальніше на https://oneinvest.com.ua):

— Щоквартальний прибуток із відсотковою ставкою до 35% річних від вкладених коштів;

— Робота з вкладами від 50 000 грн;

— Діяльність компанії, знаходиться в рамках законодавчого поля України: укладення юридичного договору та проведення фінансових операцій шляхом безготівкового розрахунку.

— Повернення інвестиційного тіла — як основна результативна спрямованість компанії. Клієнти мінімізують супутні ризики, оскільки, річна відсоткова ставка по кредиту становить 500%, що дає можливість покрити всі витрати і гарантувати повернення суми вкладень.

Отже, оцінюючи вищеперелічені інвестиційні різновиди за такими критеріями як: порогова сума, процентна ставка, ступінь ризику, терміни повернення тіла вкладеної суми, рентабельність та надійність, — можна об'єктивно виділяти вкладення у мікрокредитний бізнес як фаворита.

Фахівці компанії One Invest надають якісну і розгорнуту інформацію з усіх питань співробітництва. Отримати консультацію можна:

— За телефоном: 044 33 44 601;

— Залишивши заявку на сайті: https://oneinvest.com.ua або корпоративному мейлі: info@oneinvest.com.ua

Коментарі - 16

+
+30
alex0999
alex0999
5 березня 2018, 9:10
#
Вот сразу компания вызывает доверие )

Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи:
Дата запису: 25.01.2018

Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування
Розмір (грн.): 25000.00

Адреса засновника: ІЗРАЇЛЬ, М.АШДОД, вулиця АХЛАМА, будинок 20, ІЗРАЇЛЬ
+
+15
laa1999
laa1999
5 березня 2018, 9:23
#
Опять закопайте свои денежки, буратины…

Не прячьте ваши денежки по банкам и углам.
Несите ваши денежки, иначе быть беде.
И в полночь ваши денежки заройте в землю там.
И в полночь ваши денежки заройте в землю где?
— Не горы не овраги и не лес,
Не океан без дна и берегов,
А поле, поле, поле, поле чудес,
Поле чудес, в стране дураков.
Крекс-пекс-фекс…
Полейте хорошенечко, советуем мы вам.
И вырастут ветвистые деревья в темноте.
И вместо листьев денежки засеребрятся там.
И вместо листьев денежки зазолотятся где? — Не горы не овраги и не лес,
Не океан без дна и берегов,
А поле, поле, поле, поле чудес,
Поле чудес, в стране дураков.
+
+38
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
5 березня 2018, 10:03
#
Неужели Минфин так низко опустился, сто печатает подобные заказные статьи? Хотя бы проверили клиента перед этим.
+
0
emeta
emeta
5 березня 2018, 9:23
#
https://www.youtube.com/watch?v=nKCxocqsNY8
+
+15
mary27
mary27
5 березня 2018, 10:06
#
Очередная финансовая пирамида маскируется под кредитный союз.
Зачем привлекать деньги от физ лиц под 33%, когда можно взять кредит в банке под вдвое меньшую ставку?
+
+15
One Invest
One Invest
5 березня 2018, 13:39
#
Добрый день! Наша компания не имеет ничего общего с финансовыми пирамидами или кредитными союзами. Система нашей работы построена таким образом, что мы являемся связующим звеном между финансовыми компаниями и инвесторами. Предоставление наших услуг является востребованным и актуальным, в силу законодательных норм Украины, — лицензия финансовых компаний не дает им права привлекать капитал. Именно по этой причине вариант банковского кредита является нецелесообразным.
+
+15
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
5 березня 2018, 15:07
#
Не убедили. Привлекая деньги от физ лиц под 33% годовых нудно их размещать как минимум под 50%. А это уже попахивает или пирамидой или кредитным обществом! Кроме того, тех кто захочет взять кредит (или как Вы это называете капитал) под такой процент или не планирует его возвращать, или сумашедший. Или есть 3 вариант, ему ни один банк кредит не дает (плохая кредитная история), и выход только обращатся к таким как вы. Но в этом случае это уже лотерея, или вернет деньги или нет. А если Вам есть чем аппелировать, то пишите — на Минфине много состоятельных людей!
+
0
One Invest
One Invest
6 березня 2018, 13:06
#
Спрос на кредитование есть всегда, просто находясь в сложном финансовом положении люди берут на погашение коммунальной задолженности, в хорошем — на новый телефон. Основным побуждающим фактором, который заставляет погашать задолженность, находясь в затруднительном финансовом положении — является давление по репутации его родственных лиц. Процедурами взыскания занимается отдел по работе с задолженностями. Безусловно, есть часть (ориентировочно 20-28%) заемщиков, которые возвращают вовремя, есть часть, которую обрабатывает отдел взыскания, ну и конечно, есть списанные кредиты. Высокая процентная ставка (до 500%) обеспечивает распределение риска возврата. Ввиду условий микрофинансовых компаний, а именно: ограниченной суммы и срока займа, — процент не будет критически большим.
Спасибо за Ваши вопросы!
+
0
mary27
mary27
6 березня 2018, 16:59
#
''просто находясь в сложном финансовом положении люди берут на погашение коммунальной задолженности'' — да вы что?
Это в Украине?
Берут кредит под 500% годовых?
Чтоб за коммуналку заплатить?
Жёсткая у вас там дурь, завязывайте с ней.
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
7 березня 2018, 19:04
#
Проще за коммуналку вообще не платить, пеня будет только с 2019 и то со смешными годовыми процентами.
+
0
mary27
mary27
7 березня 2018, 19:42
#
Вот и я об этом, ''зубожiлi'' украинцы скорее просто перестанут палтить за коммуналку(''потому что я могу себе это позволить''), чем побегут за кредитами под 500% годовых в подобные финансовые пирамиды.
+
0
mary27
mary27
6 березня 2018, 10:41
#
Зачем вам привлекать депозит под 33%, когда можнл взять кредит в банке даже под 20%?
Вы — ''связующее звено между финансовыми компаниями и инвесторами'' — подробнее пожалуйста?
+
0
One Invest
One Invest
6 березня 2018, 16:01
#
В силу норм украинского законодательства, регулирующего деятельность финансовых компаний, такого типа лицензия не дает права микрофинансовым организациям привлекать средства путем кредитования. По этой причине, One Invest выступает в роли партнера, или, иными словами «связующего звена», с помощью которого реализуется привлечение инвесторов. Полученные средства будут направлены на увеличение оборотного капитала микрофинансовых компаний, а инвесторы получат все вышеописанные преимущества от а сотрудничества
+
0
mary27
mary27
6 березня 2018, 16:35
#
Вы информируете жадных ''инвесторов'', что когда ваша пирамида исчезнет с их деньгами, под ФГВФЛ и НБУ митинговать будет бесполезно?)
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
5 березня 2018, 10:10
#
Ляшко рекомендуе!!!
Безпрограшна лотерея
+
0
Michalch
Michalch
7 березня 2018, 14:16
#
Интересно…
почему бы не построить сотрудичество на бартерной основе? Вложиться в обортный капитал для компании, дать ей возможность дополнительного развития и в свою очередь, получить очень даже неплохой фиксированный процент (если он такой?) от вложеных денег (относительно тех предложений, которые сейчас есть на рынке)
Отправьте пожалуйста коммерческое почту, изучу и свяжусь:
verkoff17@gmail.com
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися