Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2018, 8:04

Мінфін затвердив 72% паспортів бюджетних програм на цей рік

Із 481 паспортів бюджетних програм, що потребують затвердження у поточному році, уже затверджено наказами 348 паспортів бюджетних програм.

Із 481 паспортів бюджетних програм, що потребують затвердження у поточному році, уже затверджено наказами 348 паспортів бюджетних програм.
Мінфін затвердив 72% паспортів бюджетних програм на цей рік/Фото: zn.ua

Про це йдеться у повідомленні Мінфіну.

«Тобто частка затверджених паспортів у загальній кількості бюджетних програм, за якими складаються паспорти, складає 72%», — йдеться у повідомленні.

Водночас, не поданими до Мінфіну та не затвердженими залишаються 133 паспорти бюджетних програм (28%).

Мінфін нагадує, що головні розпорядники мали розробити проекти паспортів бюджетних програм і подати їх на затвердження до Міністерства фінансів протягом 30 днів після набрання чинності законом про Державний бюджет України. Тобто до 30 січня включно до Мінфіну мали надійти від ГРК всі проекти бюджетних паспортів. Проте вчасно надійшло лише 222, або 46% паспортів з необхідних 481.

Міністерство фінансів ще раз звертає увагу на необхідність вчасного затвердження паспортів бюджетних програм. Адже розпорядники бюджетних коштів, які не подали бюджетні паспорти у належному вигляді вчасно, не отримають фінансування відповідно до закону.

Коментарі - 2

+
0
SergS7
SergS7
28 лютого 2018, 8:27
#
Міністерство Аграрної політики до сих пір не підписало паспорт бюджетної програми для Державної установи «Держґрунтохорона», працівникам цієї установи затримується виплата зарплати за лютий. Цікаво, винні будуть покарані?
+
0
Григорий П
Григорий П
28 лютого 2018, 13:47
#
Здаэться винні вже покарані — вони без зарплатні
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися