Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 лютого 2018, 15:20

Персонал Радабанк у вихідні на роботі

«Робочі вихідні? Ні! Не робочі! А чудові вихідні в колі колег та однодумців!» — так вирішили співробітники Радабанк та влаштували дводенний тренінг-семінар з продажів.

Компетентний персонал є рушійною силою будь-якої компанії на шляху до досягнення стратегічних цілей. Серце компанії — перш за все люди. Так, ця істина знайома кожному, але саморозвитку працівників приділяють увагу далеко не всі. Акціонери Радабанк уважно та чуйно ставляться до колективу банку, саме тому 24-25 лютого на базі Дніпра стартувало всеукраїнське навчання всієї мережі відділень з виїздом ТОП-менеджерів банку в регіони. Два дні ТОП-менеджери дивилися на продажі «очима» клієнта, шукали нові фішки в комунікації та завдяки рольовим іграм могли подивитися на себе з боку.

В першу групу учасників увійшли співробітники відділень міст Дніпро, Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг, Харків. А попереду ще виїзні навчальні заходи відділень Західної частини України (місце проведення — Тернопіль) та Центральної частини (місце проведення — Київ).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися