Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 лютого 2018, 17:10

Moneyveo підтримує онкохворих дітей із центру «Дача»

З початку року компанія Moneyveo допомагає родинам, які перебувають на єдиній в Україні «Дачі» для онкохворих дітей. Тут малюки відновлюють сили у перервах між курсами хіміотерапії.

На «Дачі» ніщо не нагадує про хвороби, процедури та боротьбу за здоров’я, яку щодня ведуть її мешканці. Це не лікарня і не санаторій, а радше двоповерховий будиночок Пітера Пена у приватному секторі з дитячим майданчиком посеред ялинок. На «Дачі» є все необхідне для тривалого перебування шести сімей. Вони живуть тут, як одна велика родина: усі одне одного знають, разом зустрічають свята та відзначають дні народження. Кожна сім’я має власну кімнату, у якій можна зачинитися від усього світу та сховатися в обіймах мами, а це найкращі ліки для маленьких борців за здоров’я.

Для «дачників» перебування у центрі безкоштовне завдяки волонтерам, та їхніх зусиль буває недостатньо. Щоб допомогти дітям, Moneyveo у співпраці з Українською Біржою Благодійності розпочала проект «Дружня рука підтримки». Компанія щомісяця буде перераховувати «Дачі» кошти на повсякденні потреби. У січні вона передала центру перші 30 000 грн, які будуть використані для сплати за оренду будівлі, комунальні послуги, на транспортні витрати, охорону, речі побутового вжитку, подарунки дітлахам та інше. Ці прості речі усі сприймають як дане, та от родини, що живуть у центрі, без підтримки небайдужих відчуватимуть у них нестачу.

У лютому проект продовжується. А якщо ви вирішите допомогти особисто, це можна зробити за посиланням: https://ubb.org.ua/uk/operator/61/

Підтримаймо дітлахів разом. На час лікування «Дача» для них перетворюється на другий дім – затишний та рідний. А вдома навіть стіни лікують.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися