Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 лютого 2018, 15:55

Глобус на міжнародній виставці

Сільське господарство — один з пріоритетів для банку.

Команда банку «Глобус» бере участь у VIII міжнародних виставках «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика», які проходять у столичному Міжнародному виставковому центрі 21-23 лютого 2018 року. Захід уже традиційно відбуваються напередодні сезону весняних польових робіт. Це чудова можливість зав'язати нові контакти і знайти нових Клієнтів.

Банк «Глобус» працює на виставці спільно зі своїми партнерами з компанії «ЮТО Україна», офіційного представника заводу тракторів YTO в нашій країні.

«Сільське господарство — одна з небагатьох галузей економіки України, яка демонструє стійке зростання, — наголошує Оксана Шульга, начальник Департаменту малого та середнього бізнесу банку «Глобус». — Наш банк намагається активно підтримувати бурхливий розвиток українських аграріїв, тому для нас участь у таких виставках цілком природна. Уже перший день показав, що не лише ми шукаємо нових партнерів, а й потенційні партнери шукають спеціальні кредитні програми, які ми пропонуємо сільгоспвиробникам».

З кредитними програмами банку «Глобус» ви можете ознайомитися тут.

Цікаво? Телефонуйте 0 800 300 392

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися