Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2018, 12:50

МВФ вимагає прискорити створення антикорупційного суду

Міжнародний валютний фонд наполягає на негайному розгляді Верховною Радою України законопроекту про антикорупційний суд.

Міжнародний валютний фонд наполягає на негайному розгляді Верховною Радою України законопроекту про антикорупційний суд.
Йоста Люнгман/Фото: rbc.ua

Про це заявив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, повідомляє РБК-Україна.

«Команда у складі кількох експертів МВФ відвідала Київ у період з 12 по 16 лютого для обговорення деяких технічних аспектів передбачених програмою реформ, окремо виділивши, зокрема, проект законодавства про антикорупційний суд. Зараз важливо, щоб влада України забезпечила невідкладний розгляд, у відповідності з парламентськими процедурами, законопроекту про антикорупційний суд», — йдеться у заяві.

Люнгман також зазначив, що при розгляді зазначеного законопроекту парламент повинен врахувати всі поправки, необхідні для приведення остаточного тексту закону в повну відповідність з передбаченими програмою (фінансування від МВФ — ред.) зобов'язаннями і рекомендаціями Венеціанської комісії Ради Європи.

Крім того, фонд наполягає на забезпеченні додаткового прогресу в інших відстрочених заходах, необхідних для досягнення поставлених програмою цілей, включаючи заходи в енергетичному і податково-бюджетному секторах.

Коментарі - 3

+
+77
Maleficarum
Maleficarum
19 лютого 2018, 13:28
#
От МВФ пристал к пэте ириске с Антикорсудом… Пэтя и так и сяк желает МВФ ублажить чем то иным- а МВФ упёрся и всё Борьбу с коррупцией ему подавай… Ну как пэтя может отказаться от того что возглавляет? Точно МВФ — это агент кремля раз предлагает пэте настоятельно не воровать да ещё грозится денег не дать ежели воров пэтро не посадит… Пэтро в отчаянии… Даже заявил в открытую на саммите мол ни МВФ ни Венецианская комиссия не в курсах проблем Украина ( по пэтру) идёт свои путём Просто давайте денег и не требуйте от пэтра не клептоманить…
+
+24
TOMAgavk
TOMAgavk
19 лютого 2018, 13:59
#
В Украине власти не выгодно принимать закон об Антикор.суде, ни людям из АП, Кабмина, ни депутатам ВР. После его создания, начнутся рассмотрения дел, коммерческо-хозяйственных, финансовой деятельности, личного состояния и т.д., а этого НИКТО НЕ ХОЧЕТ. Оно им, это НАДО?, конечно НЕТ.
В лучшем случаи, будет, как с НАБУ, НАПК, САПУ.
+
+24
Strain
Strain
19 лютого 2018, 14:34
#
Есть много легальных схем для сокрытия своих доходов/налогов/компаний.
Дайте время нашему правительству приспособиться перед запуском бюро. ^_^
Вон поучатся в Медведева, как ему подарки в 30 млрд рублей в виде котеджа разные фонды делают.
Вангую расширение деятельности церков как самой большой отмывалки грязных денег. Не зря то в рашке РПЦ заполонила страну.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися