Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2018, 10:42

Де взяти мікрокредит

Мікрокредит — це нецільова позика, що видається громадянам на невеликий термін на спрощених умовах. Подібні кредитні продукти є альтернативою довгострокових банківських позик. Хоч розмір їх і невеликий, простота оформлення та отримання в даному випадку виступає в ролі великої переваги.

Коли необхідний мікрокредит

Мікрокредити — зручний варіант швидкого вирішення фінансових питань, коли звернення до банку неможливо. Це стосується наступних категорій громадян:

Безробітних, самозайнятих і фрілансерів.

Людей з невеликою офіційною зарплатою.

Пенсіонерів та інвалідів.

Студентів та аспірантів.

Домогосподарок.

Швидкі мікропозики зручні також і для громадян, що мають офіційне працевлаштування, але працюють на нинішньому місці менше 6 місяців. Тобто тих, хто не може отримати довідку про доходи відповідно до вимог банку.

Важливою перевагою мікрокредиту є простота і мінімальний термін його оформлення. Тобто позичальник позбавлений необхідності збору великого пакета документів і тривалого очікування рішення служби безпеки банку.

Мікрокредитування онлайн

Для багатьох особливою зручністю є можливість оформлення і отримання кредиту віддалено, коли немає необхідності в приміщенні офісу МФО. Такий спосіб кредитування має ряд переваг:

Економія часу і сил.

Можливість подачі заявки відразу в кілька компаній.

Простота і зручність оформлення заявки.

Можливість звернення до МФО в будь-якій ситуації.

Такий онлайн-займ особливо зручний для тих, хто проживає в невеликих населених пунктах, де немає представництв МФО і банків, а також громадян, які активно користуються інтернетом, що знаходяться в поїздках або мають фізичні обмеження.

Сервіс онлайн-кредитування My Wallet

Онлайн-кредит — це вигідно і зручно. Тому ми постаралися зробити наш сервіс МайВоллет максимально доступним для населення. Кожен, хто потребує може отримати тут швидку позику на вигідних умовах. Для цього достатньо відповідати наступним простим вимогам:

Вік від 18 до 65 років.

Громадянство України.

Наявність чинного українського паспорта.

Джерело постійного доходу.

Банківська картка.

Якщо ви задовольняєте цим вимогам, то можете приступити до реєстрації. При цьому треба вказати контактний телефон, яким ви користуєтеся, щоб підтвердити реєстрацію за допомогою СМС-коду.

Після реєстрації ви можете зайти в особистий кабінет і оформити заявку. Тут необхідно вказати особисту і контактну інформацію. Поступила заявка розглядається автоматизованою системою протягом 15-20 хвилин, після чого ви отримаєте повідомлення про прийняте рішення. У разі схвалення, після попередньої верифікації карти — гроші будуть перераховані на неї.

Переваги нашого сервісу

Ми намагаємося робити свої кредитні продукти не тільки максимально доступними, а й вигідними для населення. Тому, звертаючись в My Wallet, ви можете бути впевнені в надійності сервісу. Гроші видаються на вигідних умовах, а по відношенню до постійних клієнтів діє спрощена процедура отримання кредиту.

У разі неможливості погасити позику вчасно ви можете продовжити кредитний договір, що дозволить вам вирішити свої фінансові проблеми і уникнути непотрібних втрат. Спробуйте і переконайтеся самі в зручності і надійності наших пропозицій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися