Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 лютого 2018, 13:05

У 2017 році Kredobank видав понад 5 мільярдів гривень кредитів для бізнесу

Кредобанк збільшує кредитування українських підприємств. За 2017 рік банк видав клієнтам малого, середнього та корпоративного бізнесу більш як 5,016 мільярда гривень, що на 36% більше порівняно з 2016 роком.

Протягом минулого року Кредобанком було надано понад 3 мільярди гривень кредитів корпоративним клієнтам та майже 2 мільярди гривень кредитів для малих та середніх підприємств України. У 2017 році банк підписав кредитну угоду з Німецько-Українським фондом, яка дозволила отримати 100 мільйонів гривень на пільгове кредитування МСБ, а також брав участь у регіональних програмах підтримки конкурентоспроможності місцевого бізнесу у Львівській, Житомирській областях та у Києві, які передбачають компенсацію частини відсотків за кредитами за рахунок місцевих бюджетів. Окрім того, Кредобанк протягом року надавав і продовжує надавати пільгові кредити для соціальних підприємств за спільною програмою з Western NIS Enterprise Fund.

«В той час, коли в Україні тривають дискусії щодо відновлення кредитування бізнесу, «Кредобанк» вже активно кредитує українські підприємства, пропонуючи як привабливі стандартні умови кредитів, так і широкі можливості отримання кредитів за пільговими ставками або компенсації відсотків за ними, – говорить перший заступник голови правління Кредобанку Дам’ян Раґан. – Ключовими напрямками нашої роботи у 2018 році стануть збільшення обсягів кредитування підприємств та розширення спектру кредитних пропозицій, а також створення нових програм пільгового кредитування з міжнародними фінансовими організаціями».

Нині Кредобанк надає повний спектр послуг з обслуговування та кредитування малого, середнього та великого бізнесу у всіх регіонах України. Ключовим пріоритетом для банку є кредитування малих аграрних підприємств, які у 2017 році отримали майже 760 мільйонів гривень фінансування. Банк надає бізнесу кредити у гривні та іноземній валюті на привабливих умовах, а також є одним із небагатьох учасників ринку, що пропонує кредити у польських злотих. За свою роботу з бізнесом «Кредобанк» у 2017 році посів 2-ге місце у номінації «Найкращий продукт для МСБ» та 4-те місце у номінації «Краща цінова пропозиція для МСБ» у рейтингу «Найкращий банк для малого і середнього бізнесу» від журналу «Бізнес», а також 2-ге місце у номінації у номінації «Опора МСБ» щорічного рейтингового дослідження «Фінансовий Оскар 2017» від журналу «Бізнес»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися