Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 лютого 2018, 11:20

Встановили ГБО на авто: отримайте податкову знижку

Громадяни, які торік переобладнали свій транспортний засіб з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива, мають право включити до податкової знижки суму фактично сплачених коштів на таке переобладнання (ст. 166 Податкового кодексу). Про це повідомило головне управління ДФС у Херсонській області.

Громадяни, які торік переобладнали свій транспортний засіб з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива, мають право включити до податкової знижки суму фактично сплаче
Фото: service-gas.mk.ua

Понесені витрати потрібно обов’язково підтвердити відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача).

У зазначених документах обов'язково має бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

Для отримання податкової знижки необхідно за місцем реєстрації заповнити та подати декларацію про майновий стан і доходи за 2017 рік до податкової інспекції до кінця поточного року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися