Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 лютого 2018, 16:16

Квартира із власною мансардою в Києві! Мрія стає реальністю разом із «Інтергал-Буд»

Квартири в житловому комплексі комфорт-класу «Паркові озера» користуються незмінним попитом. Неподалік парку «Перемога» у Дніпровському районі столиці реалізується формат забудови «місто в місті». На території 10 га розмістився затишний житловий комплекс з 15-ти будинків.

Наразі у забудовника, компанії «Інтергал-Буд», з’явилась унікальна пропозиція.

В будинку № 11 можна придбати будь-яку з п’яти квартир на 25-му поверсі, які мають додатковий поверх під облаштування власної мансарди.

Купити мансарду зараз можна з 50% знижкою та влаштувати дворівневу квартиру!

Мансарда, або горішній поверх під дахом, пропонує безліч варіацій під облаштування. Це приміщення з вільним плануванням та вікнами, що виходять на парк та озеленену територію.

За рахунок цього власник може надати простору будь-яку конфігурацію, спроектувавши житлове приміщення в залежності від особистих потреб та бажаного стилю інтер'єру.

У відповідності до обраної квартири площа мансарди над нею може становити від 20 до 62 кв. м! Горішній поверх може бути застосований під дитячу, спальню, кабінет, спортзал або майстерню. З квартирою його з’єднають зручні сходи.

А головне, 26-й поверх будинку дає змогу милуватися захоплюючими, неповторними краєвидами на паркову зону або Правий берег Києва. Зовсім небагато власників квартир в столиці можуть похвалитися такими перевагами!

Інфраструктура «Паркових озер» добре розвинена, 30% території житлового комплексу відведено під торговий центр, дитячий садок, багаторівневий паркінг, дитячі майданчики, багатофункціональні спортмайданчики, прогулянкову зону з фонтаном, декоративним водоспадом і озером.

До зеленої зони примикає роледром – єдиний подібний об'єкт на території житлового комплексу в країні. Закрита територія гарантує безпеку проживання мешканців ЖК.

Квартира з мансардою в такому комплексі – мрія, яка може стати реальністю!

Поспішайте, тільки до кінця лютого мансардний поверх від 11000 грн за квадратний метр!

Коментарі - 1

+
+15
Сергей Панев
Сергей Панев
12 лютого 2018, 13:10
#
Круто!) это сейчас и на форумах обсуждают
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.