Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 лютого 2018, 15:31

«Укрпошта» вже навесні запустить мобільний додаток

Національний поштовий оператор «Укрпошта» планує в березні запустити мобільний додаток.

Національний поштовий оператор «Укрпошта» планує в березні запустити мобільний додаток.
"Укрпошта" уже весной запустит мобильное приложение/Фото: rbc.ua

Про це повідомив в.о. гендиректора компанії Ігор Смілянський в ході конференції про пріоритетні напрямки діяльності Мінінфраструктури на 2018 рік, передає ЦТС.

«У березні запустимо мобільний додаток „Укрпошти“ і до кінця першого півріччя — новий веб-сайт, щоб нашим клієнтам було зручно обробляти», — розповів глава компанії.

Смілянський додав, що мобільний додаток буде доступний як для смартфонів і планшетів під управлінням iOS, так і Android.

Раніше глава «Укрпошти» розповідав, що в 2018 році компанія продовжить впроваджувати сучасну кур'єрську доставку, буде відкривати відділення нового формату (в тому числі новий вигляд отримають сільські відділення), буде встановлювати нові комп'ютери в кожному відділенні в населених пунктах з населенням понад 2 тис. людей.

Коментарі - 2

+
0
Alex Axel
Alex Axel
6 лютого 2018, 16:34
#
Интересно, а такое ноу-хау как доставка за счет получателя уже ввели на почте?
+
0
Алексей Хрипков
Алексей Хрипков
6 лютого 2018, 19:10
#
В целом — одобряю. Пусть работают.
Надавно зашёл на сайт трекнуть посылку — удивился внезапно вполне адекватному дизайну (ожидал увидеть что-то под стать тому отделению, в котором посылки забираю).
Радует, что это не фишка для отвода глаз, а одно из направлений. Курьеры, отделения нового формата… Потенциал надо реализоваывать.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися